Obnoviť stránku

Tenda U9

4,6 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

Tenda U9


WiFi USB adaptér Tenda U9 s podporou duálneho pásma

Potrebujte svoj notebook, alebo počítač vybaviť WiFi adaptérom s podporou duálnej WiFi siete? USB adaptér Tenda U9 je skvelé riešenie, ktoré sprevádzkujete v priebehu niekoľkých okamihov. Ide o jednoduché riešenie, ktorým sa zbavíte problémov s používaním staršej 2,4 GHz siete. Bez problémov tak budete môcť prenášať väčší objem dát, alebo streamovať v HD a Full HD kvalite. WiFi USB adaptér Tenda U9 využijú používatelia ako vo firmách, tak aj v domácnostiach so stolovými počítačmi, či notebookmi.

Kľúčové vlastnosti USB adaptéra WiFi Tenda U9

  • Tenda U9 pripojí starší notebook, alebo PC k modernej 5 GHz WiFi sieti
  • Prenosová rýchlosť: 5 GHz 433 Mb/s, 2,4 GHz 200 Mb/s
  • Tenda U9 disponuje MU-MIMO technológiou
  • Podporované OS: Windows XP/7/8/8.1/10
  • Úplne miniatúrne rozmery

Obsah balenia USB adaptéra WiFi Tenda U9

  • 1× Tenda U9
  • 1× Stručná inštalačná príručka (CZ, SK, PL, EN)


USB adaptér Tenda U9 vám poskytne dvojpásmové WiFi pripojenie

Neustále sa vám seká prehrávanie videa, alebo sa pripojením viacerých používateľov súčasne stáva internet nepoužiteľný? V tom prípade máte v danom mieste pomalý internet, alebo stále používate zastarané 2,4 GHz WiFi pásmo. S novým USB adaptérom Tenda U9 budete mať po problémoch, pretože vám umožní využívať vysoké prenosové rýchlosti v 5 GHz pásme. Tenda U9 podporuje aj mnoho typov zabezpečenia 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, Mixed WPA/WPA2-PSK, šifrovanie AES, TKIP a TKIP & AES. Vďaka tomu sa bude dať sieť zabezpečiť na dostatočnej úrovni.

USB adaptér Tenda U9 disponuje podporou MU-MIMO

Tenda U9 vyniká MU-MIMO technológiou. MU-MIMO (Multiple User – Multiple Input Multiple Output) sa vyznačuje skrátením doby čakania klientského zariadenia na signál a tiež doby prijatia dát z WiFi routera. USB adaptér Tenda U9 je vybavený špeciálnou výkonnou PIFA anténou.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ karty Externý
Typ pripojenia WiFi

Parametre WiFi

WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Verzia WiFi WiFi 4

Vlastnosti

Typ antény Integrovaná
Funkcie WPS
Kód:  NUa06
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  U9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07