Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Televízory Xiaomi

Xiaomi TV

Xiaomi TV – zábava doma aj na cestách

Spoločnosť Xiaomi je najrýchlejšie rastúcou značkou elektroniky. Každý piaty človek na Slovensku má telefón tejto značky, každý druhý potom smart hodinky alebo náramok. Xiaomi však ponúka viac než len mobilné telefóny. Od tohto obľúbeného výrobcu už môžete mať doma okrem iného aj spoločníkov na zábavu v podobe televízorov, multimediálnych centier, projektorov a monitorov. Objavte prostredie Android TV a majte prístup ku všetkým vašim obľúbeným streamovacím aplikáciám a obsiahlej ponuke hier.

Xiaomi televízory

Xiaomi televízory sa stanú vašimi dokonalými spoločníkmi

Xiaomi televízory so systémom Android TV vám ponúknu špičkový obraz a perfektné farby, a to vďaka veľmi jemnému rozlíšeniu 4K Ultra HD a uhlopriečke až veľkorysých 55″. Poteší vás aj prémiové kovové spracovanie za dostupnú cenu. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie, možnosť ovládania pomocou Google Assistant alebo Amazon Alexa či zdieľanie obrazu z mobilného telefónu. Pokiaľ už vás nebaví ovládanie tlačidlami ovládača, televízor Xiaomi disponuje aj hlasovým.

Nekončiacu zábavu vám ponúknu Xiaomi TV Sticky a TV Boxy

S Xiaomi vám na prístup k médiám bude stačiť len obrazovka alebo projektor. Zvyšok zariadi multimediálne centrum s rozlíšením Full HD alebo 4K a kvalitným zvukom vo formáte Dolby Audio a DTS Surround Sound. Jednou z možností je prenosný Xiaomi TV Stick. Ten stačí pripojiť do televízora a vo chvíli si môžete užívať pripojenie k streamovacím službám aj aplikáciám takmer kdekoľvek. Rovnako vám poslúži aj Xiaomi TV Box. Zabudnite na neprehľadné tlačidlá a vyskúšajte hlasové vyhľadávanie.

Xiaomi TV Stick
Xiaomi projektory

Xiaomi projektory poskytnú dokonale veľký obraz

Túžite po naozaj veľkom obraze? Xiaomi projektory vám poskytnú 4K zobrazenie s uhlopriečkou až 150″ bez toho, aby ste prišli o kvalitné predstavenie. Potešia vás však aj kompaktné projektory s Full HD rozlíšením a hmotnosťou okolo 1 kg, ktoré zvládnu obraz veľkosti až 120″ a ľahko si ich so sebou vezmete aj na cesty. Vďaka integrovanej Android TV, kompatibilite so streamovacími službami a životnosti lampy až 30 000 hodín zaručia projektory Xiaomi zábavu na naozaj dlhý čas.

Xiaomi monitory do kancelárie aj herného brlohu

Xiaomi monitory vám prinesú špičkové podanie farieb a široké pozorovacie uhly vďaka technológii IPS. Kancelárske aj herné monitory sa pýšia tenkými rámčekmi, Full HD či WQHD rozlíšením a uhlopriečkou až 34″. Zakrivený monitor s obnovovacou frekvenciou 144 Hz a odozvou 4 ms zaručí dokonalý obraz bez rozmazania. Spolu s ultra širokouhlým panoramatickým zobrazením a pomerom strán 21 : 9 vás Xiaomi monitory vtiahnu do stredu diania každej hry alebo umožnia efektívny multitasking pri práci.

Xiaomi monitory
Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04