Obnoviť stránku

Televízory STRONG

STRONG banner

STRONG – na špičke medzi dodávateľmi digitálnych TV

Spoločnosť STRONG bola založená pred viac ako 140 rokmi. Dnes je členom skupiny Skyworth Digital a patrí medzi najväčších výrobcov set-top boxov a televízorov na svete. Skupina disponuje značnou inovačnou silou a technickými znalosťami, aby mohla ponúkať špičkový komplexný sortiment svojim zákazníkom. Okrem toho je tiež držiteľom licencie k značke THOMSON pre digitálne set-top boxy, monitory a sieťové prvky predávané v európskej maloobchodnej sieti. STRONG TV sú dostupné vo veľmi širokom portfóliu, a to od malých zariadení pre camping až po veľké uhlopriečky s najnovším operačným systémom Android.

Televízory STRONG Android TV

Android STRONG TV

V kategórii inteligentných TV STRONG vsádza na populárny operačný systém Android, ktorý prináša vysoký používateľský komfort, jednoduchú komunikáciu s mobilným telefónom a v neposlednom rade nepreberné množstvo aplikácií. Tieto televízory sú dostupné od uhlopriečky 32" s rozlíšením HD Ready až po špičkové Ultra HD stroje s uhlopriečkou 55". Všetky Android TV STRONG sú vybavené dvomi diaľkovými ovládačmi, podporujú automatické ladenie kanálu najväčšieho satelitného operátora Skylink a zvládajú HDR.

Cenovo dostupné televízory STRONG

Ak nehľadáte inteligentný televízor, tak je tu pre vás rad cenovo zaujímavých televízorov STRONG. Aj napriek ich nízkej cene tu bol použitý kvalitný panel s vysokým kontrastom. Pri všetkých modeloch nájdete tri tunery pre príjem TV signálu cez anténu, satelit alebo kábel, a nechýba ani možnosť prehrávania multimédií z USB flash diskov. V uhlopriečke 24" je dostupný aj model, ktorý môžete napájať na 12 V, a použiť ho tak napríklad v karavane, automobile či lodi.

Dostupné televízory STRONG
SMART STRONG TV

STRONG TV – inteligentná televízna zábava

SMART TV STRONG, to sú výkonné multimediálne centrá prinášajúce nekonečný prísun zábavy. Súčasťou každého inteligentného TV STRONG je bohatá ponuka aplikácií, medzi ktorými nechýbajú obľúbené streamovacie služby Netflix, HBO GO, YouTube, Spotify, KODI a rad ďalších. Vďaka operačnému systému Android si navyše softvér výbavu prispôsobíte presne podľa svojich predstáv. Nejeden televízor STRONG potom poteší vstavanou službou Google Chromecast a hlasovým ovládaním pomocou Google Assistant.

Spresniť parametre
25 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12