Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Príslušenstvo k televízorom

Príslušenstvo k televízoru dodá zariadeniu nové funkcie, uľahčí ovládanie, alebo dokonca prehrá internetový obsah. Pozrite sa, aké príslušenstvo k TV ponúkame a v čom sa líši.

Pokračovať
Spresniť parametre
4189 položiek

Príslušenstvo k televízorom

Kategória príslušenstvo pre televízory obsahuje doplnkový tovar, ktorý rozširuje využitie TV. S pomocou držiaka na TV si môžete televíziu upevniť na stenu. Elegantné a jednoduché riešenie pre obývacie izby aj spálne. V závislosti na parametroch vášho televízora si môžete vybrať nástenný držiak na televíziu VESA rôznych veľkostí.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12