Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Televízory JVC

Televízory JVC

Televízor JVC – japonská kvalita s nadštandardnou výbavou

Japonská spoločnosť JVC je svetovo známa pre svoju audiovizuálnu techniku. Okrem televízorov v jej portfóliu nájdete aj domáce kiná či kamery. Na trhu pôsobí už od roku 1927 a dnes sa radí medzi velikánov svojho oboru. Ponuke vládnu televízory JVC s rozlíšením až 4K UHD. Výbavou ale nezaostávajú ani základné LED modely podporujúce nový štandard pozemného vysielania DVB-T2 HEVC/H.265. Celý rad špeciálnych funkcií potom ponúknu Smart TV JVC.

Ku každému televízoru JVC získate navyše aj kompletné poradenskú a servisnú podporu
JVC PREMIUM SERVICE PACK.

4K UHD televízory JVC

Moderné 4K televízory JVC

4K televízory JVC oslnia špičkovým UHD rozlíšením obrazu s perfektnou ostrosťou i farbami. Mimoriadne kvalitný obraz môžete sledovať až na 165 cm uhlopriečke. JVC TV ponúka hybridné vysielania HbbTV, kde nájdete rozšírený TV program, archív relácií či spätné prehrávanie. Nechýba HDMI a USB konektory na pripojenie externých zariadení ako je počítač, herné konzoly alebo externý disk. Vďaka elegantnému spracovaniu televízory JVC skvele zapadnú do každej domácnosti.

Inteligentné TV JVC

Smart TV JVC sú vďaka aplikáciám a užitočným nástrojom ideálne pre náročnejších používateľov. Streamujte vďaka podpore WiFi pripojenia multimediálny obsah z YouTube, Netflix či Spotify. Zdieľajte pomocou technológie DLNA mediálny obsah z inteligentných zariadení priamo do TV. Na neobmedzené surfovanie na webe potom skvele poslúži vstavaný internetový prehliadač.

Smart TV JVC
LED televízory JVC

Klasické LED televízory JVC

Lepšiu kvalitu pozemného TV vysielania podporujú už aj základné LED televízory JVC. DVB-T2 ponúkne oproti svojmu predchodcovi DVB-T až o 43 % vyšší dátový tok, ktorý výrazne zlepšuje kvalitu prenosu. Zároveň budete s JVC TV skvele pripravení na rok 2020, kedy sa bez tohto štandardu pri sledovaní už nezaobídete. Základné modely môžete vyberať s rozlíšením Full HD a HD ready. Svojou priaznivou cenou LED televízory JVC cielia predovšetkým nenáročných používateľov.

Spresniť parametre
46 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04