Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Televízory Hyundai

Televízor Hyundai

Televízor Hyundai

Juhokórejská spoločnosť Hyundai sa za viac ako 70 rokov svojej existencie stala jednou z najväčších juhokórejských korporácií s celosvetovou pôsobnosťou. Vďaka inovatívnym technológiám je lídrom v mnohých odvetviach, najmä v elektronike a automobilovom priemysle. Hyundai ale tiež ponúka televízory od klasických LED TV cez Smart TV až po 4K televízory s perfektne detailným obrazom.

LED TV Hyundai

Klasické LED TV Hyundai plné jednoduchosti

LED TV Hyundai vynikajú čistým obrazom a vďaka dvojici 2,5 W reproduktorov (6 W pri pokročilejších modeloch) tiež živým zvukom. Televízor bez smart funkcií ocenia najmä tí, ktorým stačí programová ponuka, alebo ju používajú ako monitor k iným zariadeniam. Napriek tomu na TV môžete prehrávať hudbu a videá z USB úložiska alebo nahrávať záznamy z TV na flashdisk. LED TV Hyundai sú dostupné v úsporných energetických triedach A+ a A++.

Smart TV Hyundai plné zábavy

Smart televízory Hyundai sú zdrojom nikdy nekončiacej zábavy. Podporujú online služby ako slovenské Voyo, Netflix, Youtube a nechýba ani rýchly internetový prehliadač Opera. Ďalšou skvelou funkciou je Miracast, s ktorou je možné na Smart TV Hyundai pohodlne zrkadliť obrazovky vybraných telefónov s OS Android či notebookov s Windows 8.1 a novším. Pomocou štandardu DLNA zase môžete do TV streamovať hudbu, video a fotografie uložené na PC či NAS disku.

Smart TV Hyundai
4K TV Hyundai

4K televízory Hyundai plné detailov

Neuspokojíte sa už s Full HD rozlíšením a túžite po tom najostrejšom obraze? Doprajte si so 4K TV Hyundai niekoľkonásobne kvalitnejší a detailnejší obraz než pri klasickej Full HD TV. Väčšina 4K TV Hyundai podporuje aplikácie ako Netflix a YouTube, kde tiež využijete vysoké rozlíšenie. Obnovovacia frekvencia obrazu činí až 800 Hz, čo zaručí plynulý a netrhaný obraz aj pri sledovaní akčných filmov, športových zápasov alebo hraní videohier.

Spresniť parametre
24 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16