Obnoviť stránku

Televízory LG QNED

Televízor LG QNED

Revolučný a dych vyrážajúci televízor LG QNED

Preslávená juhokórejská firma LG znova pokorila hranice nemožného a vytvorila úplne novú technológiu LCD televízorov – QNED. Ide o sofistikovanú kombináciu technológií Quantum Dot, NanoCell a Mini LED v jednom špičkovom spojení. Televízory LG QNED sa preto vyznačujú neuveriteľne ostrou kvalitou obrazu, ešte hlbšou čiernou a živšími farbami. Hlavným hrdinom je technológia Mini LED, vďaka ktorej je možné do TV umiestniť ešte viac diód, ktoré zvyšujú jas aj presnosť detailov. Či už teda zvolíte LG televízor so 4K, alebo 8K rozlíšením, môžete sa tešiť na doteraz nevídaný vizuálny zážitok.

Televízor LG QNED

Televízor LG QNED zaručí filmový zážitok ako z kina

Vďaka televízoru LG QNED si obľúbené filmy a seriály užijete viac ako kedykoľvek predtým. Spoločnosť si totiž okrem revolučnej technológie pripravila množstvo unikátnych funkcií. FilmMaker Mode nastavuje všetky parametre obrazu podľa pôvodnej vízie režiséra, takže si film vychutnáte tak, ako bol zamýšľaný. Televízory LG QNED obsahujú aj funkcie legendárnej spoločnosti Dolby – Vision IQ, prispôsobia obraz podľa žánru a okolitého prostredia, zatiaľ čo Atmos zaručí pohlcujúce 3D audio ako z kinosály.

Televízor LG QNED – najlepší priateľ každého hráča

Televízory LG QNED si pripravili špeciálne funkcie aj pre tých najnáročnejších hráčov. Už po zapnutí akejkoľvek hry sa instantne ponoríte do jej obsahu vďaka uhlopriečke do 86“. Hlavným trhákom LG TV je ale funkcia Game Optimizer, ktorá adaptuje obraz podľa žánru hry, ale všetky nastavenia si môžete upraviť sami. Game Dashboard potom umožňuje rýchlo meniť nastavenia aj za pochodu. Televízorom LG nechýba samozrejme ani technológia VRR, ALLM a AMD FreeSync Premium, ktorá zamedzí sekaniu a trhaniu obrazu.

Televízor LG QNED
Spresniť parametre
10 položiek

Televízory LG QNED

V kategórii Televízory LG QNED máme práve teraz na Alza.sk celkom 10 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13