Obnoviť stránku

Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX

Televizní karta Pinnacle PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010iX

Špičková televizní karta pre príjem vysielania digitálnej televízie DVB-T a analógovej televízie s moderným PCI Express x1 rozhraním.Karta je vybavená dvoma anténovým vstupy.Zariadenie disponuje funkciou Automatic Antenna Signal Detection, ktorá automaticky používa anténny vstup s lepším signálom.Karta umožňuje nahrávanie iz externých zdrojov ako sú kamery a videorekordéry vďaka rozhranie S-Video.Kvalitný obraz a zvuk televíznych programov je možné zaznamenávať do formátu MPEG 1, MPEG 2 alebo DivX.Nechýba ani podpora teletextu alebo funkcie TimeShift umožňujúce sledovanie programov kdekoľvek pozastaviť a následne potom kedykoľvek pokračovať v sledovaní záznamu, ktorý sa medzičasom ukladá na pevný disk.
Karta sa dodáva sa vrátane diaľkového ovládania pre jednoduchú a pohodlnú voľbu funkcií.Súčasťou sú aj programy na záznam, jednoduchú úpravu a vypalování videosúborov na médiá DVD alebo CD.V balení nájdete aj interné kábel, vďaka ktorému možno využiť funkcia vypnutia počítača po nahrávanie programu.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Nahrávanie:
MPEG 1
MPEG 2
DivX
Vstupy:
2 x RF anténa
S-Video
Rozhranie:
PCI Express x1
Frekvenčný rozsah:
45,75 - 863,25 MHz (VHF, UHF)
Podporované modulácia:
16, 64 QAM, QPSK
Šírka pásma:
6, 7, 8 MHz
Rozmery:
170 x 68 mm
Systémové požiadavky:
Intel Pentium alebo AMD procesor 2 GHz alebo rýchlejší
256 MB RAM
Windows XP + Service Pack 2
Voľný PCI Express slot
Zvuková karta
Grafická karta s podporou DirectX 9.0
Doporučena CD / DVD vypalovací mechanika pre tvorbu video CD / DVD diskov
Obsah balenia:
Obsah balenia:
TV karta
Diaľkové ovládanie (vrátane batérií)
Redukcia pre vstup analógového videa
Kabel pre automatické vypnutie / zapnutie PC
CD s aplikáciou Pinnacle MediaCenter a ovladači
CD s aplikací Pinnacle Studio QuickStart 10
Užívateľka manuál
Poznámka:pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.
Kód:  JT253g
Produktové číslo:  8230-10018-71

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14