Obnoviť stránku

Antény na TV

Na príjem televízneho či rádiového signálu sú určené antény na TV. Tie nájdete ako vonku, tak aj v izbe pri prijímači. Každá TV anténa má určité parametre, ktoré je dobré brať do úvahy. Neviete, akú anténu k TV zaobstarať? Čítajte ďalej a získate odpovede na všetky dôležité otázky.

Pokračovať
Spresniť parametre
134 položiek

Antény na TV

DVB-T anténa je zariadenie určené na príjem alebo vysielanie televíznych či rádiových signálov vzduchom, parabola je satelitná anténa, ktorá sa používa na nasmerovanie signálu z družice do konvertora. Ten nakoniec skončí v satelitnom prijímači, kde je prevedený na digitálny obraz a zvuk. Vyberte si z TV antén všetkých typov výrobcov Hama, Thomson, Fuba, TechniSat a ďalších.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07