Obnoviť stránku

Tefal Vysoká panvica 24cm s pokrievkou Revelation C2103252

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Vysoká panvica 24cm s pokrievkou Revelation C2103252

Panvice Tefal Revelation sú vyrobené z nepriľnavého povrchu Intensa, ktorý sa svojou tvrdou základnou bázou a posilnenou hornou vrstvou zaručuje dlhodobú odolnosť a nepriľnavosť. Dokonca môžete bez obáv používať kovové nádoby bez toho aby ste poškodili panvicu. Výnimočne silné dno Induction s diskom z nerezovej ocele zabezpečuje perfektný rozvod tepla, odolnosť proti deformáciám a rovnomerné varenie. Riad aj povrchy Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne nezávadné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium ani PFOA (kyselina "perfluoro-octaonic acid").
Nepriľnavý povrch panvíc Tefal má v sebe zabudovaný indikátor teploty Thermo-Spot, ktorý ukáže okamih, kedy panvica dosiahla správnu teplotu pre vyprážanie.Thermo-Spot® sa skladá z dvoch farebných odtieňov pigmentu citlivého na zmenu teploty. Akonáhle panvica dosiahne ideálnu teplotu na vyprážanie - približne 180 °C - získa indikátor jednoliatu farbu. Vďaka tomuto systému nedochádza k nadmernému prepaľovaniu panvice, a varenie je tak oveľa ekologickejšie. Pokrmy sú zdravšie, chutnejšie a zároveň je zaistená dlhodobá životnosť panvice. 
Panvica má priemer 24 cm a ďalej je vybavená sklenenou pokrievkou. Pomocou ergonomicky tvarovanej rukoväte sa panvica ľahko prenáša a dobre sa s ňou manipuluje. Panvicu môžete využiť na všetky druhy ohrevov - plynový, elektrický, sklokeramický aj indukčný. 

Parametre a špecifikácie:
Priemer:24 cm
Hmotnosť:
1,6 kg
Farebné prevedenie:čierna
Použiteľný zdroj ohrevu:
plyn
elektrika
sklokeramika
indukcia
Vlastnosti:Thermo-Spotsilné dno Inductionnepriľnavý povrch Intensoergonomická rukoväť

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 24 cm

Typ

Typ Klasická

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Indikátor teploty
Príslušenstvo Pokrievka
Kód:  EAY6013h
Produktové číslo:  C2103252
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17