Obnoviť stránku

Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38

S touto multifunkčné sadou elektrického hrnca Uniflex SK5005 a mixéra Slimforce HB850A38 650W od značky Tefal iste vykúzlite vo vašej kuchyni kulinárske skvosty pre vás, rodinu a priateľov. Jednotlivé zariadenia vám dokážu s istotou ušetriť čas aj námahu s prípravou toho najlepšieho jedla.

kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný hrniec s objemom 4 litre
  • Celkový príkon 650 W
  • Možno využiť na sporáku
  • Thermo-spot ukáže správnu teplotu
  • Nepriľnavý povrch sa ľahko čistí
  • Ponorný mixér s príkonom 700 W
  • Disponuje jednou funkciou + tlačidlom Turbo
  • Špeciálna ActivFlow technológie

Multifunkčný hrniec

Tento elektrický hrniec s príkonom 650 W vám dovolí prípravu jedál, pri ktorej sa medze nekladú. Možno ho využívať pre varenie pokrmov priamo na sporákoch v kontakte s varnou keramickou doskou alebo plameňom bežného sporáka. Thermo-spot vás spoľahlivo upozorní na okamih, kedy je teplota hrnca dostatočná na prípravu jedla. K zapekanie, dusenie či pečenie možno využiť veko hrnca so zabudovaným vykurovacím telesom.

Produkt možno servírovať priamo na váš jedálenský stôl vďaka elegantnému stojančeku. Súčasťou balenia je aj plastové veko, ktoré vám umožnia jedlo uchovávať v chladničke. Hrniec je opatrený nepriľnavým povrchom Prometal, ktorý sa ľahko udržuje v čistote.

Pomocník v kuchyni

Ponorný mixér s príkonom 700 W vám ponúka na výber jednu funkciu a tlačidlo turbo pre oslabenia aj tých najodolnejších potravín. Ergonomicky tvarovaná rukoväť sa skvele drží aj pri dlhšej príprave jedla. Technológia ActivFlow sa vyznačuje vnútorným brúsenie dvoch nožov a vonkajších zaostrovaním zvyšných dvoch ostrie. To zaručuje dokonalé rozmixovanie pripravovanej potravy v naozaj krátkom časovom intervale. Súčasťou balenia je aj plastová nádoba s objemom 0,8 litra.

Kód:  TEFSET02
Produktové číslo:  SK5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08