Obnoviť stránku

Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40

4,7 68 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40

Vyskúšajte ultravýkonnú naparovaciu žehličku Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off Soft so zberačom na vápenaté usadeniny. Stála para a automatické nastavenie jej množstva zaručujú bezchybné vyžehlenie všetkých záhybov aj na chúlostivých látkach a zložitých kusoch oblečenia. Žehliaca plocha Tefal Durilium Autoclean so samočistiacou technológiou, zaručuje stále čistú a perfektnú klznú plochu počas celej doby životnosti. Špička žehličky má znížený tvar na jednoduchšie žehlenie horšie prístupných miest. Vďaka veľkej nádržke na vodu nebudete počas žehlenia strácať čas ani doplňovaním vody.

Patentovaná najvyššia kĺzavosť

Patentovaná samočistiaci plocha Durilium Autoclean, s paládiom na dlhotrvajúcu dokonalú kĺzavosť. Aktívny povrch vytvára nepretržité katalytické čistenie v priebehu žehlenia, automaticky odstraňuje mikrovlákna skôr, než sa prichytia k žehliacej ploche, a zabraňuje tak ich vrstveniu.

Praktická aj bezpečná

Prácu vám uľahčí 2,5 metra dlhý kábel na otočnom konektore a nádržka na vodu s objemom 350 ml, ktorej zásluhou sa nebudete musieť zdržiavať s doplňovaním vody.

Vďaka žehličke Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off vyžehlíte bielizeň tak rýchlo, že ju možno zabudnete aj vypnúť. Toho sa ale nemusíte báť. Dokáže sa automaticky vypnúť, ak ju necháte 8 minút vo vertikálnej polohe na odkladacej päte, a ak leží na žehliacej ploche alebo na boku, vypne sa už po 30 sekundách.


Vysokovýkonné naparovanie

Premyslený systém naparovania vám uľahčí každé žehlenie. Množstvo pary sa automaticky nastaví a stála para odstráni bežné záhyby suchého oblečenia. Extra parný ráz váz zbaví záhybov, ale aj osvieži a dezinfikuje bielizeň vertikálnou parou. Funkcia Antro-drip zabráni odkvapkávaniu vody a tvorbe škvŕn na bielizni. Powerzone koncentruje parný ráz iba do špičky a spolu s jej zníženou výškou vpredu, dokonale vyžehlí gombíkové dierky, goliere alebo manžety.


Variabilná para 0 - 55 g/min.

Parný ráz až 230 g/min.

Extra veľká nádržka na vodu.

Bezpečnostné vypínanie auto-off (8 min. zvisle, 30 sec. vo vodorovnej polohe).

Po vybratí stačí zberač vodného kameňa jednoducho vypláchnuť vodou a vložiť späť do žehličky.

Automatické nastavenie množstva pary, podľa zvolenej teploty/druhu tkaniny.

Ešte vyšší výkon na dosiahnutie rýchlych a absolútne perfektných výsledkov žehlenia.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 800 W
Parný výkon 55 g/min
Parný ráz 230 g/min
Materiál žehliacej plochy Durilium

Farba

Farba Fialová
Kód:  TEFZN017
Produktové číslo:  FV9740E0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07