Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Súprava náradia Bienvenue K001A504 (5 ks)

4,7 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -16 %
10,90 € 12,90 €

Tefal Súprava náradia Bienvenue K001A504 (5 ks)

Túto súpravu kvalitného a praktického kuchynského náradia značky TEFAL zaiste ocení každý kuchár aj kuchárka! Náradie je vyrobené z pevného a odolného materiálu. Nepremeškajte jedinečnú možnosť zaobstarať si túto modernú súpravu kuchynského náradia z radu Bienvenue!

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné kuchynské náradia
  • Vyrobené z Nylon 66, ktorý je zosilnený 15 % skleným vláknom
  • Odolný a pevný materiál
  • Výdrž až do 220 °C
  • Ľahko sa čistí a je vhodné do umývačky
  • Skvelá kvalita za výbornú cenu

Kvalitný materiál

Táto súprava TEFAL je vyrobená zo špeciálneho nylonu. Tento nylon obsahuje 15 % skleného vlákna, ktoré zaručuje maximálnu odolnosť aj pri častom používaní. Vďaka týmto vlastnostiam bude varenie pohodlné a rýchle. Navyše je tento materiál vysoko odolný aj pri vysokých teplotách až do 220 °C. S týmto mäkkým a pritom dostatočne pevným náradím bude príprava vašich obľúbených jedál zábava!

Jednoduchá údržba

Vďaka špeciálnemu nepriľnavému povrchu sa toto kuchynské náradie ľahko udržuje. Stačí ho pohodlne umyť v umývačke riadu. Naviac bolo toto kuchynské náradie vyrobené v Európe. Tieto kuchynské pomôcky tak zaručujú kvalitu za dobrú cenu!

 

Parametre a špecifikácia

Kód:  EAY40a75
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K001A504
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19