Obnoviť stránku

Tefal Subito 3 Red Wine TT260D12

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Subito 3 Red Wine TT260D12

Nie sú lepšie raňajky, než si dať čerstvý, práve pripravený chrumkavý toast s džemom. Je jedno, či máte radšej hrubší alebo tenký, vždy bude krásne dozlatista opečený. Hriankovač Tefal Subito 3 má 2 široké a hlboké sloty pre vaše toasty a zabezpečí, aby boli vždy dochrumkava opečené.

Telo je ukryté pod odolným, lakovaným antikorovým plášťom v modernom dizajne. Tefal Subito 3 disponuje integrovanými funkciami rozmrazovanie, rozpekanie, funkciou "Stop" na prerušenie samotného opekania, ďalej funkciou Hi-Lift na ľahšie vybratie malých toastov.

Samozrejmosťou je elektronická kontrolka opekania a 7 stupňov, pomocou ktorých si určíte optimálnu prepečenosť. Príkon HRIANKOVAČA je 850 W.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Vlastnosti

Príkon 850 W

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Rozmrazovanie, Vysoký zdvih
Kód:  EAV1002g2
Produktové číslo:  TT260D12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11