Obnoviť stránku

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0

Maximálna presnosť žehlenia

Žehlička s parným generátorom Pro Express Total X-Pert vďaka maximálne presnému nastaveniu zaistí profesionálne výsledky žehlenia. Dokonalé vyžehlenie textílií umožní päť prednastavených programov pre syntetické materiály, hodváb, vlnu, bavlnu a ľan alebo džínsy.


Samočistiaca žehliaca doska

Patentovaná samočistiaci žehliaca doska Autoclean Catalys s paládiom zaručí dlhotrvajúcu kĺzavosť. Aktívny povrch vytvára nepretržité katalytické čistenie a počas žehlenia automaticky odstraňuje mikrovlákna skôr než sa prichytia k žehliacej ploche, čím chráni kĺzavosť žehliacej plochy a predlžuje jej životnosť.


Vysoká účinnosť žehlenia

Parné generátory ponúkajú vysokú účinnosť a ich používaním ušetríte až polovicu času oproti bežným naparovacím žehličkám. Vďaka rýchlemu nahriatiu je prístroj pripravený do 2 minút. Funkcia Eco navyše šetrí 20 % energie a k dispozícii je aj bezpečnostná poistka, ktorá žehličku vypne po 8 minútach nečinnosti.


Výborná ergonómia

Parný generátor je vybavený extra veľkou odnímateľnou nádržkou na vodu s objemom 1,6 l a antikorovým bojlerom. Jednoduchú manipuláciu zaistí otočný Easycord systém prívodného kábla a systém elektronického navíjania.


systém Anti-Calc

Odvápňovací systém

Patentovaný odvápňovací systém Anti-Calc dokonale odstraňuje aj tie najmenšie vápenaté usadeniny, ponúka 2-krát väčšiu účinnosť a výrazne predlžuje životnosť prístroja.

Aquaboost systém

Účinné žehlenie záhybov

Unikátny elektronický Aquaboost systém kropenia mikrokvapôčkami vody zaručí až 3-krát účinnejšie odstránenie odolných záhybov v porovnaní s klasickou parou.

Úzká špička

Úzka špička

Nová úzka špička zaručí presné žehlenie všetkých záhybov. Dokonale tak vyžehlíte zle prístupné miesta, ako napríklad goliere alebo oblasti okolo gombíkov.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 120 g/min
Parný ráz 450 g/min
Materiál žehliacej plochy Paladium

Farba

Farba Fialová
Kód:  TEFZN015
Produktové číslo:  GV8976E0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12