Obnoviť stránku

Tefal Plech na pečenie 36x26,5x2 cm J0837154

4,3 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Plech na pečenie 36x26,5x2 cm J0837154

Prevoňajte si váš domov lahodnou vôňou čerstvo upečených koláčov či iných lahôdok. Plech na pečenie Tefal so špeciálnym nepriľnavým povrchom EASYGRIP je zárukou dokonalých výsledkov, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Nádoba je vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele, ktorá sa vyznačuje samými skvelými vlastnosťami. Nielen, že je nezvyčajne pevná a odolná, ale k spokojnosti zákazníkov prispieva zaiste aj svojou dlhou životnosťou a kvalitou.

Štruktúrovaný povrch pekáča Tefal dovoľuje jednoduché vybratie upečenej dobroty z jeho vnútorného priestoru. Už žiadne ďalšie sklamanie z nevydareného vyklopenia vášho kuchárskeho diela! Široké madlá umiestnené na bokoch nádoby na pečenie sú navyše navrhnuté presne pre vaše dokonalé pohodlie a bezpečnú manipuláciu pri pečení.


Doplňujúce informácie:
Materiál:
Uhlíková oceľ
Povrch:
Nepriľnavý povrch Easy Grip

Rozmery:
36 x 26,5 x 2 cm

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Plytký
Kód:  EAY4001e
Produktové číslo:  J0837154
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04