Obnoviť stránku

Panvice Tefal

Panvice Tefal

Tefal panvice

Tefal panvice

Indikátor ideálneho začiatku pre perfektné prepečenie

Kľúčom k chutným výsledkom varenia je začiatok procesu opekania pri správnej teplote: rovnomerné prepečenie a dokonalá textúra. Thermo-Signal sfarbený do červena signalizuje, že je Tefal panvica pripravená na opekanie, takže žiadne ďalšie tipovanie! Každé vaše varenie, pri ktorom panvice Tefal využijete, sa premení na úspech. 

Tefal panvica má najlepší nepriľnavý povrch s úpravou proti poškriabaniu

Nepriľnavý povrch Tefal Titanium, ktorý Tefal panvica má, zaručí mimoriadne odolný výkon, ktorý zabraňuje pripáleniu ingrediencií k panvici, zachováva textúru a zvýrazňuje chuť pripravovaného jedla. 

Tefal panvica
Tefal panvice

Nová exkluzívna technológia Thermo-Fusion Plus

Exkluzívna inovácia panvice Tefal, ktorá má o 2 cm širší indukčný disk (v porovnaní s predchádzajúcim radom Tefal Expertise), poskytuje rýchlejšie varenie. V kombinácii s extra silným dnom, Thermo-Fusion Plus zaisťuje vyrovnané rozloženie tepla pre rovnomerné varenie. To znamená žiadne horúce miesta a pripaľovanie. 

100 % bezpečná povrchová úprava Tefal panvice

Zaručujeme vám 100 % bezpečnosť pri používaní Tefal panvice. Nepriľnavé povrchy Tefal neobsahujú PFOA, olovo ani kadmium. 

Panvice Tefal
Spresniť parametre
164 položiek

Panvice Tefal

V kategórii Panvice Tefal máme práve teraz na Alza.sk celkom 163 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08