Obnoviť stránku

Tefal Panvica 26 cm Revelation C2100552

5,0 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Panvica 26 cm Revelation C2100552

Panvice Tefal Revelation sú vyrobené z nepriľnavého povrchu Intensa, ktorý sa svojou tvrdou základnou bázou a posilnenou hornou vrstvou zaručuje dlhodobú odolnosť a nepriľnavosť. Dokonca môžete bez obáv používať kovové nádoby, bez toho aby ste poškodili panvicu. Výnimočne silné dno Induction s diskom z ušľachtilej ocele zabezpečuje perfektný rozvod tepla, odolnosť proti deformáciám a rovnomerné varenie. Riad aj povrchy Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne neškodné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium ani PFOA (kyselina "perfluoro-octaonic acid").
Nepriľnavý povrch panvíc Tefal má v sebe zabudovaný indikátor teploty Thermo-Spot, ktorý ukáže okamih, kedy panvica dosiahla správnu teplotu na vyprážanie. Thermo-Spot® sa skladá z dvoch farebných odtieňov pigmentu citlivého na zmenu teploty, a tak akonáhle panvica dosiahne ideálnu teplotu na vyprážanie, získa indikátor jednoliatu farbu. Vďaka tomuto systému nedochádza k nadmernému prepaľovaniu panvice a varenie je tak oveľa ekologickejšie. Pokrmy sú zdravšie, chutnejšie a zároveň je zabezpečená dlhodobá životnosť panvice.
Panvica má priemer 26 cm. Pomocou ergonomicky tvarovanej rukoväte sa panvica ľahko prenáša a dobre sa s ňou manipuluje. Panvicu môžete využiť na všetky druhy ohrevov - plynový, elektrický, sklokeramický aj indukčný.

Parametre a špecifikácia:
Priemer:26 cm
Hmotnosť:
1,16 kg
Farebné vyhotovenie:
čierna
Použiteľný zdroj ohrevu:
plyn
elektrika
sklokeramika
indukcia
Vlastnosti:
Thermo-Spot
Silné dno Induction
Nepriľnavý povrch Intenso
Ergonomická rukoväť

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 26 cm

Typ

Typ Klasická

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Indikátor teploty
Kód:  EAY6013c
Produktové číslo:  C2100552
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02