Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Panvica 21cm TalentPro C6210252

4,8 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Panvica 21cm TalentPro C6210252

Tefal ikony nadobi

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Vysoko kvalitná panvica Tefal TalentPro s priemerom 21 cm je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Disponuje novým nepriľnavým povrchom Titanium Excellence, pevným trojvrstvovým dnom Induction a pohodlnými ergonomickými úchytkami.

Prvotriedna nerezová oceľ je materiálom extrémne odolným nielen voči korózii, ale tiež aj voči mechanickému poškodeniu. Dokonca mu neuškodí ani používanie kovového kuchynského náčinia. Okrem toho vyniká silnou rezistenciou voči tepelným šokom a vysokou nepriľnavosťou. Vďaka špeciálnemu nepriľnavému povrchu s tvrdou minerálnou bázou Titanium Excellence svoje jedlo zaručene nikdy nepripálite. Silné trojvrstvové dno Induction s diskom z nerezovej ocele zaisťuje efektívny a rovnomerný rozvod tepla po celej spodnej ploche nádoby a pevnosť v priereze. Riad sa tak ani po rokoch používania neskrúti či inak nezdeformuje.

Nádoba je vybavena indikátorem teploty Thermo-Spot. Ten signalizuje okamih, kedy panvica dosiahne správnej teploty a vy tak môžete začať s prípravou pokrmu. Nedôjde tak k nadmernému rozohriatiu dna a výsledky prípravy jedla budú doslova vynikajúce. Thermo-Spot sa skladá z dvoch farebných odtieňov citlivých na zmenu teploty. Pri dosiahnutí ideálnej teploty pre vyprážanie (približne 180 ° C) získa indikátor jednoliatu farbu.

Panvica Tefal TalentPro je použiteľná na všetkých typoch tepelných zdrojov, vrátane indukčnej varnej dosky. Veľkou výhodou je možnosť vloženia do rúry vyhriatej maximálne na teplotu 175 ° C. Budete doslova nadšení kombináciou kvality a priaznivej ceny!

Riad značky Tefal je vždy zárukou pohodlného,rýchleho a v neposlednom rade tiež zdravého varenia. Ergonomické rukoväte zaisťujú komfort a zároveň ochranu pred bolestivým popálením. RiadTefal je naviac zdravotne úplne nezávadný a šetrný k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je pre výrobu kuchynského riadu hojne využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre človeka, tak aj pre životné prostredie. 

Kľúčové vlastnosti:

  • extra nepriľnavý vnútorný povrch Titanium Excellence
  • možnosť použitia kovového kuchynského riadu
  • silné trojvrstvové dno Induction pre perfektný rozvod tepla
  • ergonomické rukoväte pre maximálne pohodlie
  • zdravé varenie a varenie šetrné k životnému prostrediu
  • možnosť vloženia do rúry (do 175 ° C)

Parametre a špecifikácia:

Priemer panvy:
21 cm

Farba:
čierna

Vnútorný povrch:
Nepriľnavý, šesťvrstvový Titanium Excellence

Použitie:
elektrika
indukcia
keramika
plyn
rúra (do 175 ° C)

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 21 cm
Vonkajší priemer dna panvice 15 cm
Výška panvice 5,5 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý, S prímesou titánu
Materiál Hliník
Vonkajší povrch Nepriľnavý

Typ

Typ Klasická

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia, Plyn, Sklokeramika, Elektrina

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do rúry, Indikátor teploty
Kód:  TEFNP036
Produktové číslo:  C6210252
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18