Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Panvica 20 cm Invissia B3090243

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Panvica 20 cm Invissia B3090243

Panvice sú jedným z nenahraditeľných pomocníkov v každej kuchyni. Inovácia od společnosti Tefal vám vďaka kolekcii Invissio prináša množstvo výhod, mezi ktoré patrí Thermo-Spot indikátor, nepriľnavý vnútorný povrch Powerglide, možnosť umytia v umývačke a ďalšie. Vďaka svojmu jednoduchému dizajnu pristane moderným i klasickým kuchyniam. 

Kľúčové vlastnosti

  • Panvica s priemerom 20 cm
  • Vhodná do rúry aj umývačky riadu
  • Indikátor teploty
  • Nepriľnavá vrstva
  • Klasický dizajn
  • Farba čierna

Z platne rovno do rúry

Veľkou výhodou riadu z kolekcie Invissio je možnosť vloženia do rozpálenej rúry. Nemusíte tak už striedať niekoľko náčiní a pokrm presúvať z miesta na miesto. Jednoducho tak napríklad po prudkom opražení mäsa odoberiete panvicu z platne a celú ju vložíte na dopečenie do vyhriatej rúry. Vyvarujete sa tak zároveň nechcenému kvapnutiu kvalitnej a cennej šťavy z mäsových výrobkov.

Thermo-Spot indikátor

Vďaka Thermo-Spot indikátoru už nikdy nemusíte váhať nad tým, či máte panvicu dostatočne vyhriatu. Teplotu strážia za vás. Akonáhle sa ukazovateľ umiestnený v strede panvy sfarbí celý do červena môžete mať istotu, že je ten vhodný okamih na vloženie pokrmov. Vaše jedlo tak dovedie k úplnej dokonalosti!

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 20 cm
Vonkajší priemer dna panvice 15 cm
Výška panvice 3,6 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý
Materiál Hliník/anodizovaný hliník
Vonkajší povrch Nepriľnavý

Typ

Typ Klasická

Druh ohrevu

Typ ohrevu Plyn, Sklokeramika, Elektrina

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry, Indikátor teploty
Kód:  TEFPI001
Produktové číslo:  B3090243
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14