Obnoviť stránku

Tefal Palacinková panvica 25cm Expertise C6203852

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Palacinková panvica 25cm Expertise C6203852

Tefal Palacinková panvica 25cm Expertise

Pripravte si lahodné palacinky rýchlo a ľahko vďaka unikátnej panvici, ktorá vám pomôže dosiahnuť vždy profesionálne výsledky. Panvica od popredného výrobcu Tefal s priemerom 25 cm disponuje extra odolným povrchom Titanium Excellence, inovatívnym indikátorom teploty, mohutnou rukoväťou, a aj výnimočne silným a odolným dnom. Pri príprave chrumkavých a dokonale nadýchaných palaciniek už nikdy nebudete chcieť siahnuť po inej panvici!

Kľúčové vlastnosti

  • Extra nelepivý titánový povrch Titanium Excellence pre zdravé a komfortné varenie
  • Možnosť použitia kovového kuchynského náčinia
  • Silné dno z antikorovej ocele pre dokonalý rozvod tepla
  • Ergonomicky tvarovaná masívna rukoväť pre maximálne pohodlie
  • Vhodná pre všetky typy tepelného ohrevu (plyn, indukcia, sklokeramika i rúra)
  • Indikátor teploty Thermo-Spot vás upozorní na správnu teplotu panvice

Nelepivý titánový povrch a antikorové dno

Panvica vyniká extra odolným a nelepivým šesťvrstvovým povrchom s tvrdou minerálnou bázou a dvoma vrstvami titánu, ktoré sa vyznačujú maximálnou tvrdosťou. Vďaka tejto patentovanej vrstve je povrch panvice dokonale chránený a môže vydržať až 12 rokov každodenného využívania v perfektnej kvalite. Samozrejmosťou je tiež špeciálne dno Induction s diskom z antikorovej ocele, ktoré zaistí efektívny a rovnomerný rozvod tepla po celom povrchu. Panvica je navyše zabezpečená proti prípadnej deformácii, a aj po rokoch intenzívneho varenia si zachová stále rovnaký tvar.

Vďaka indikátoru spoznáte, kedy začať s varením

Jednou z hlavných predností je tiež špeciálny indikátor teploty Thermo-Spot, vďaka ktorému presne odhadnete správnu teplotu a rozohriatie panvice. Špeciálna vrstva uprostred je citlivá na teplo a akonáhle panva dosiahne 180 °C, získa indikátor jednoliatu červenú farbu. Vďaka indikátoru presne zistíte, kedy môžete začať s tepelnou prípravou vášho pokrmu.

Multifunkčné využitie s dôrazom na váš komfort

Nelepivý povrch panvice je vhodný pre všetky typy ohrevu, a preto ju môžete bez obáv využívať na klasickom plynovom sporáku, sklokeramickej aj indukčnej varnej doske alebo ohrievať v rúre vyhriatej maximálne na 175 °C. Vďaka unikátnemu patentovanému povrchu možno pokrmy pripravovať zdravo s použitím minimálneho množstva tuku. Poteší vás tiež možnosť využívať klasické kovové náčinie, bez toho aby ste poškodili či poškriabali vnútornú časť panvice. Komfortné varenie vám umožní tiež veľká a ergonomicky tvarovaná rukoväť s lesklými chrómovanými detailmi.

Iba kvalitný a nezávadný materiál

Panvica Tefal z exkluzívnej rady Expertise je vyrobená len z kvalitných, zdravotne nezávadných materiálov s ohľadom na životné prostredie. Preto neobsahuje olovo, kadmium ani perfluóroktánovú kyselinu PFOA na rozdiel od niektorých kuchynských potrieb od iných výrobcov. Vyberajte si len kvalitný riad a užite si komfortné a zdravé varenie s palacinkovou panvicou. Poteší vás tiež veľmi ľahkou údržbou a komfortným čistením.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 25 cm
Výška panvice 7 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý, S prímesou titánu
Materiál Hliník
Vonkajší povrch Nepriľnavý

Typ

Typ Na palacinky

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia, Plyn, Sklokeramika

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry, Indikátor teploty
Kód:  EAY9003g
Produktové číslo:  C6203852
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03