Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Naberačka Bienvenue 2744312

4,9 41 hodnotení
2,99 €

Tefal Naberačka Bienvenue 2744312

Túto kvalitnú a praktickú kuchynskú pomôcku značky TEFAL zaiste ocení každý kuchár či kuchárka! Táto naberačka je vyrobená z pevného a odolného materiálu. Nepremeškajte jedinečnú možnosť zaobstarať si tohto moderného kuchynského pomocníka z radu Bienvenue!

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná kuchynská pomôcka
  • Vyrobená z nylonu 66, ktorý je zosilnený 15 % skleným vláknom
  • Odolný a pevný materiál
  • Výdrž až do 220 °C
  • Ľahko sa čistí a je vhodná do umývačky
  • Skvelá kvalita za výbornú cenu

Kvalitný materiál

Naberačka TEFAL je vyrobená zo špeciálneho nylonu. Tento nylon obsahuje 15 % skleného vlákna, ktoré zaručuje maximálnu odolnosť aj pri častom používaní. Vďaka týmto vlastnostiam bude varenie pohodlné a rýchle. Navyše je tento materiál vysoko odolný aj pri vysokých teplotách, a to až do 220 °C. S týmto mäkkým a pritom dostatočne pevným náčiním bude príprava vašich obľúbených jedál zábava!

Jednoduchá údržba

Vďaka špeciálnemu nepriľnavému povrchu sa toto kuchynské náčinie ľahko udržuje. Stačí ho pohodlne umyť v umývačke riadu. Navyše bolo vyrobené v Európe. Táto kuchynská pomôcka zaručuje kvalitu za dobrú cenu!

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 24,5 cm

Vlastnosti

Materiál Plast
Maximálna teplota 220 °C
Vlastnosti Vhodná na nepriľnavý povrch, Vhodná od umývačky, Očko na zavesenie
Kód:  EAY40a71
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2744312
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08