Obnoviť stránku

Tefal Meteor Frypan 30cm ind wht

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Meteor Frypan 30cm ind wht

Vysoko kvalitná panvica Tefal Meteor s priemerom 30 cm je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Disponuje špeciálnym nepriľnavým a odolným povrchom, pevným viacvrstvovým dnom a pohodlnou ergonomickou rukoväťou.

Kvalitný vnútorný nepriľnavý povrch vyniká zosilnenou vrchnou vrstvou, dlhodobou odolnosťou a vysokou nepriľnavosti, vďaka ktorej svoje jedlo zaručene nikdy nepripálite. Silné dno zaisťuje efektívny a rovnomerný rozvod tepla po celej spodnej ploche nádoby a je tiež odolné proti deformáciám. Tým je umožnené používanie aj kovového kuchynského náčinia.

Nádoba je vybavená indikátorom teploty Thermo-Spot. Ten signalizuje okamih, kedy panvica dosiahne správnej teploty a vy tak môžete začať s prípravou pokrmu. Nedôjde tak k nadmernému rozohriatie dna a výsledky prípravy jedla budú doslova vynikajúce. Thermo-Spot sa skladá z dvoch farebných odtieňov citlivých na zmenu teploty. Pri dosiahnutí ideálnej teploty pre vyprážanie (približne 180 ° C) získa indikátor jednoliatu farbu.

Panvica Tefal Meteor je použiteľná na všetkých typoch tepelných zdrojov, vrátane indukčnej varnej dosky. Riad značky Tefal je vždy zárukou pohodlného, ??rýchleho a v neposlednom rade tiež zdravého varenia. Ergonomické rukoväte zaisťujú komfort a zároveň ochranu pred bolestivým popálením. Riad Tefal je naviac zdravotne úplne nezávadné a šetrné k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je pre výrobu kuchynského riadu hojne využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre človeka, tak aj pre životné prostredie. Budete doslova nadšení kombinácií kvality a priaznivé ceny!

Kľúčové vlastnosti:

  • extra nepriľnavý vnútorný povrch, odolný voči poškriabaniu
  • možnosť použitia kovového kuchynského náčinia
  • silné viacvrstvové dno pre perfektný rozvod tepla
  • ergonomická rukoväť pre maximálne pohodlie
  • zdravé varenie a varenie šetrné k životnému prostrediu

Parametre a špecifikácie:

Priemer panvy:
30 cm

Farba:
biela

Vnútorný povrch:
Nepriľnavý, odolný voči mechanickému poškodeniu

použitie:
elektrika
indukcia
keramika
plyn

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 30 cm

Typ

Typ Klasická

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Indikátor teploty
Kód:  TEFNP057
Produktové číslo:  C4030782
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12