Obnoviť stránku

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

Planetárny pohyb

Kuchynský robot Tefal Masterchef Gourmet QB404H38 je moderný a komfortný pomocník do každej kuchyne. Špičkový robot disponuje unikátnym planetárnym pohybom, pri ktorom sú mixovacie háky nastavené kolmo k hlave prístroja, ktorá rotuje po miske a zaručuje tak optimálne miešanie v celej nádobe . Vďaka tomu umožňuje 100 % spracovanie všetkých ingrediencií. Robot má vysoký príkon 900 W, pomocou ktorého ľahko namiešate cesto na chleba či koláče, alebo nakrájate zeleninu.

Perfektné spracovanie všetkých surovín

Multifunkčný robot dokáže miesiť, miešať aj šľahať. V praktickom príslušenstve nájdete hnetací hák na ťažké a tuhé cestá s kvasnicami, miešacie metlu v tvare písmena A a šľahaciu balónovú metlu pre perfektný sneh, smotanu a krémy. Na prípravu surovín je prístroj vybavený 4litrovou nerezovou misou , čo vám umožní bez problémov pripraviť až 1,6 kilogramov cesta aj 8 vaječných bielkov. Nastaviť si môžete 6 rýchlostí a pulzný režim, ktorý ponúka pri krátkom chode až 172 otáčok za minútu.

Jednoduché ovládanie

Ľahko viditeľné piktogramy na prednej strane robota odporúčajú najlepšiu kombináciu nástavcov a rýchlosti , čo urýchli a uľahčí používanie u začiatočníkov i pokročilých. Robot je dodávaný s bohatým príslušenstvom - nerezová pracovná nádoba s úchytkami a ochranou proti rozstreku, vysoko odolné miešacie metly, mixér 1,5 l a 4 kužeľové nástavce na strúhanie a krájanie. Všetky nerezové nástavce a súčasti možno ľahko umyť v umývačke. Uľahčite si prácu a získajte potrebnú istotu aj čas v kuchyni. Nebojte sa kreativity s profesionálnym planetárnym robotom.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
900 W

Typ miešania:
Planetárny pohyb - mixovacie háky sú nastavené kolmo k hlave, ktorá rotuje po miske a zaručuje tak optimálne miešanie v celej nádobe

Ovládanie:
Ovládací panel s piktogramami - ľahko viditeľné piktogramy na prednej strane robota odporúčajú najlepšiu kombináciu nástavcov a rýchlosti - táto vlastnosť urýchli a uľahčí používanie u začiatočníkov i pokročilých

Počet rýchlostí:
6 rýchlostí + pulzný spínač (odporúča sa použitie s mixérom)

Príslušenstvo:
4l nerezová nádoba s úchytkami a ochranou proti rozstreku
Vysoko odolné miešacie metly (šľahanie, miešanie, hnetací hák)
Mixér 1,5 l
4 kužeľové nástavce na strúhanie a krájanie

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo hnetací hák, K metla, balónová metla, mixér

Vlastnosti

Príkon 900 W
Počet rýchlostí 6
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo)

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 56 cm
Šírka 37 cm
Výška 37 cm
Hmotnosť 8,94 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  TEFKR002
Produktové číslo:  QB404H38
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06