Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Lyžica Bienvenue 2743912

4,9 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

Tefal Lyžica Bienvenue 2743912

Špeciálne veľkú lyžicu od značky Tefal ocení vo svojej domácnosti každá gazdinka. Môžete ju používať na miešanie omáčok, polievok alebo iných horúcich pokrmov, skvele poslúži aj pri príprave šalátov a studených jedál. Teplovzdorný materiál, z ktorého je lyžice vyrobená, odoláva poškodeniu až do teploty 220 °C. Praktická kuchynská pomôcka sa dobre udržiava a dá sa umývať aj v umývačke riadu. Je ideálna pre miešanie alebo nakladanie pokrmov z hrncov a ďalších nádob s nelepivým povrchom, ktoré by sa mohli kovovým náčiním poškodiť. Vyskúšajte kvalitnú kuchynskú pomôcku od značky Tefal, kterú si rýchlo obľúbite!

Vlastnosti lyžice

  • Je vyrobená z teplovzdorného materiálu
  • Vydrží teplotu až 220 °C
  • Dá sa použiť na riad s nepriľnavým povrchom
  • Je ľahká
  • Má praktické využitie pri miešaní aj nakladaní pokrmov
  • Dobre sa udržiava a je možné ju umývať v umývačke
  • Kvalitný materiál je nezávadný a nie je zdraviu škodlivý

Tefal – pomocník, ktorý nesklame!

Výrobky značky Tefal sú známe svojou vysokou kvalitou, praktickosťou a dlhou životnosťou. Bez kuchynských pomôcok od tejto značky si už nevieme varenie ani predstaviť. Táto značka svoje výrobky neustále zdokonaľuje a prichádza na trh s novými zlepšovacími návrhmi v podobe najrôznejších vychytávok, ktoré obohatia vašu kuchyňu. Lyžica na pokrmy je súčasťou ponuky kuchynského náčinia, ktoré vám uľahčia prácu a vylepšia dizajn vašej kuchyne. Kúpte si pomôcku, ktorá vám uľahčí prácu v kuchyni! 

 
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna
Materiál Plast
Maximálna teplota 220 °C
Vlastnosti Vhodná na nepriľnavý povrch, Vhodná od umývačky, Očko na zavesenie

Rozmery

Šírka 63 mm
Dĺžka 315 mm
Kód:  EAY40a69
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2743912
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19