Obnoviť stránku

Tefal Keramický nôž na chlieb ZEN K1500114

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Keramický nôž na chlieb ZEN K1500114

Všetci iste vieme, že nože predstavujú nevyhnutnú súčasť kulinárskeho vybavenia každej kuchyne. Tento skvelý pomocník od firmy Tefal – nôž na chlieb ZEN K1500114 – vyniká mimoriadnou a neobvykle dlhodobou ostrosťou a odolnosťou, vďaka ktorej sa takmer nikdy neotupí. Keramika je zárukou mimoriadnej extra tvrdosti, a teda aj kvality. Navyše pre ne nie je problémom ani kontakt s kyselinami v potravinách, takže za žiadnych okolností nedochádza k poleptávání čepele (a teda znižovanie ostrosti), ani k nepríjemnému zapáchaniu, vzniku škvŕn či hrdzavenie noža.

Exkluzívne ochranný krúžok zabraňuje kontaktu čepele s podložkou pre lepšiu hygienu a zároveň poskytuje jedinečnú ochranu proti poraneniu. Ergonomická rukoväť a nízka váha noža sľubujú jednoduchú a pohodlnú manipuláciu pri každodennom užívaní. Súčasťou balenia je ochranné puzdro pre zdravé a bezpečné skladovanie noža.Výrobok je možné po každom použití vkladať do umývačky riadu.

Parametre a špecifikácie:

Materiál čepele:
keramika

Dĺžka čepele:
160 mm

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Nôž na pečivo

čepeľ

Dĺžka čepele 16 cm
Kód:  EAY6020a
Produktové číslo:  K1500114
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04