Obnoviť stránku

Tefal Jamie Oliver 24cm E8730474

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Jamie Oliver 24cm E8730474

Panvicu pochádzajúce z novej rady riadu firmy TEFAL inšpirované skutočným majstrom - Jamiem Oliverom. Panva je vyrobená z prvotriednej leštenej nerez ocele s dlhou životnosťou a vybavená vnútorným nepriľnavým minerálnym povrchom Prometal. Ten je navyše aj extrémne odolný, čo dovoľuje používanie aj kovového kuchynského náčinia a jednoduché čistenie. Silné a odolné hliníkové dno zaisťuje perfektný rovnomerný rozvod tepla po celej jeho ploche.
Panvica Tefal JO je opatrená ergonomickými, tepelne izolovanými, nitovanými rukoväťami zaručujúcimi ľahkú a pohodlnú manipuláciu s nádobou. Samozrejmosťou je tiež indikácia teploty pomocou snímača Thermo-Spot, ktorý signalizuje dosiahnutie optimálnej teploty pre varenie. Panva je možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov, vrátane indukcie. Budete zaručene nadšenie kombináciou kvality výrobku firmy Tefal a priaznivé ceny.
Doplňujúce informácie:
Priemer:
24 cm
Materiál:
Nerezová oceľ
Vnútorný povrch:
Nepriľnavý
Tepelné zdroje:
Plynové
Elektrické
Sklokeramické
Indukčné
Vlastnosti:
Povrchová vrstva Tefal Prometal obohatená o extra odolné minerály umožňuje používanie kovového kuchynského náčinia a jednoduché čistenie
Silné a odolné hliníkové dno zaisťujúce dokonalé rozloženie tepla pri varení
Riad z leštenej nerezovej ocele 18/10 s dlhou životnosťou
Ergonomické, tepelne izolované, nitované rukoväte
Indikátor teploty Thermo-Spot, ktorý signalizuje dosiahnutie optimálnej teploty varenia
Použiteľné na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky
Kód:  EAV7029b
Produktové číslo:  E8730474
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11