Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Ingenio zmäkčovač mäsa

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Ingenio zmäkčovač mäsa

Zmäkčovač mäsa Tefal Ingenio je moderným kuchynským nástrojom, pomocou ktorého zmäkčíte akýkoľvek druh mäsa. Špicaté ostne narežú a skrátia mäsové vlákna, vďaka tejto úprave je mäso krehké, šťavnaté a mäkké. Pri úprave mäsa nedôjde k jeho úplnému rozklepaniu, ako sa to niekedy stáva s bežnou paličkou na mäso. Skráti sa tiež doba jeho tepelnej úpravy. Zmäkčovač mäsa je ideálnou pomôckou pri príprave steakov alebo plátkov mäsa na grilovanie. Ušetrí váš čas pri varení, zároveň pri zmäkčovaní mäsa nevydáva žiadny hluk.

Kľúčové vlastnosti

  • Po použití zmäkčovača je mäso krehké, šťavnaté a mäkké
  • Skrátenie doby tepelnej úpravy mäsa
  • Pevnosť, odolnosť a dlhá životnosť
  • Robustná a pevná rukoväť
  • Vhodné pre umývanie v umývačke riadu

Skvelý pomocník pri varení

Zmäkčovač vyniká svojou pevnosťou, odolnosťou a dlhou životnosťou. Jeho robustná a pevná rukoväť s vložkou z leštenej nerezovej ocele znesie veľké zaťaženie a v ruke sa vám bude pohodlne držať. Môžete ho umývať v umývačke riadu. Je vyrobený z nylonu a sklených vlákien, neobsahuje BPA, olovo, kadmium ani ftaláty, je zdravotne nezávadný. Zachováva prirodzenú chuť potravín. Pre výbornú chuť šťavnatého mäsa vybavte si svoju kuchyňu týmto špičkovým pomocníkom.
Špecifikácia a parametre:
Materiál:
Nylon/sklené vlákna
Farba:
Čierna/červená

 
 

Parametre a špecifikácia

Kód:  TEFACC31
Produktové číslo:  K2072814
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08