Obnoviť stránku

Tefal Ingenio strúhadlo

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Tefal Ingenio strúhadlo

Kvalitné náčinie Tefal Ingenio predstavuje ideálny doplnok kuchynského vybavenia. Všetky pomôcky sú vyrobené z nylonu, posilneného prídavkom sklených vlákien. Výsledkom je preto veľmi pevný riad s nezvyčajne dlhou životnosťou, ktorý disponuje extrémnou odolnosťou voči vysokým teplotám, kyselinám, zafarbeniu aj korózii.

Strúhadlo Tefal Ingenio je vybavené elegantnou robustnou rukoväťou s vložkou z nerezovej ocele, ktorá zaisťuje komfortné použitie a vydrží aj to najväčšie zaťaženie. Jeho praktický tvar umožňuje opretie o misku a pohodlné strúhanie. Po použití je možné strúhadlo vložiť do umývačky, ktorá si so zvyškami jedla hravo poradí za vás.

Riad Tefal je zdravotne úplne neškodný a šetrný k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je na výrobu kuchynského riadu často využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre zdravie človeka, tak aj pre životné prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Druh

Druh Strúhadlo

Typ

Typ Ručný

Určenie

Druh potravín Syr, Univerzálne, Citrusová kôra

Nadstavce a príslušenstvo

Počet strúhacích bubienkov/diskov 0

Materiál

Materiál Nerezové, Plastové

Funkcie a vlastnosti

Funkcie a vlastnosti Časti vhodné do umývačky, Bezpečnostné držadlo na strúhanie
Počet typov strúhania 1

Farba

Farba Čierna
Kód:  TEFACC17
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K2070714
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09