Obnoviť stránku

Tefal Ingenio naberačka

4,9 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,29 €

Tefal Ingenio naberačka

Pre gurmánov, ktorí sa radi a dobre najedia, je naberačka veľmi dôležitou kuchynskou potrebou. V kuchyniach, kde patria polievky a omáčky do každodenného jedálnička, je jej úloha nezastupiteľná. Iste neoľutuje ten, kto vyberá toto náčinie nielen podľa veľkosti, ale hlavne podľa kvality. Naberačka Tefal Ingenio patrí k tomu najmodernejšiemu, čo môžete v tomto sortimente na domácom trhu objaviť.

Je vyrobená z nylonu a pre väčšiu pevnosť a dlhšiu životnosť je zosilnená pridaním 15 % sklených vlákien. Pomerne mohutná a pevná rukoväť je z ABS materiálu a vďaka tomu vydrží aj najväčšie zaťaženie. Pôsobí veľmi elegantne s vložkou z leštenej nerezovej ocele. Naberačka je odolná proti vysokým teplotám až do 230 °C (vybrané silikónové časti až do 250 °C) a tiež proti kyselinám, zafarbeniu i korózii. Neobsahuje BPA ani ftaláty, ochráni prirodzenú chuť potravín a ľahko sa čistí. Môže byť umývaná aj v umývačke. Jej použitie je ideálne pre riad s nepriľnavým povrchom. Farba je čierna s červenou aplikáciou, nerezová oceľ na rukoväti.

Na horúcu polievku, na dobrú omáčku, je dobré k ruke mať prima naberačku. Ak chceš vlastniť dobrú značku, kup si Tefal naberačku.

Riad i náčinie značky Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne nezávadné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium. PFOA (kyselina perfluoro-octaonic-acid), BPA (bisfenol) ani ftaláty.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 7,8 cm
Šírka 9,7 cm
Dĺžka 33,7 cm

Vlastnosti

Materiál Plast
Maximálna teplota 230 °C
Vlastnosti Vhodná na nepriľnavý povrch, Vhodná od umývačky, Očko na zavesenie
Kód:  TEFACC10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K2060114
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06