Obnoviť stránku

Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku

3,1 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku

Nepríjemnému rozvareniu, či v horšom prípade pripáleniu pokrmu, vám pomôže zabrániť skvelý kuchynský pomocník. Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku vám ušetrí gurmánsky karambol v podobe mazľavej ryže či rozpadajúcich sa zemiakov, rovnako s jej pomocou sa môžete namiesto prácneho čistenia pripálených miest venovať čítaniu klasikov alebo si ísť zacvičiť aerobic. Vaša kuchynská pomocníčka bude nad vaším varením bdieť a strážiť čas ako neúplatný strážny pes. Pritom vám nebude nikde prekážať, lebo bude stále na svojom mieste - na chladničke.

Výrobok je zhotovený z nylonu a zosilnený pridaním 15 % sklených vlákien. S tým súvisí jeho pevnosť a dlhá životnosť. Minútka je odolná proti kyselinám, zafarbeniu i korózii.

Nezabudni, nezaspi, dobre uvar poživeň svoju, istý si však môžeš byť len s Tefal minútkou.

Riad i náčinie značky Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne neškodné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium. PFOA (kyselina perfluoro-octaonic-acid), BPA (bisfenol) ani ftaláty.

Kód:  TEFACC19
Produktové číslo:  K2070814
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07