Obnoviť stránku

Tefal Ingenio lyžica s otvormi K2060314

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Tefal Ingenio lyžica s otvormi K2060314

Keď budete vyťahovať z hrnca svoje výborné knedle, aby ste pohostili rodinu alebo napríklad návštevu, oceníte skvelé vlastnosti tejto nerezovej Tefal Ingenio lyžice s otvormi. Poslúži vám aj ako skvelý pomocník pri zbere peny pri varení napríklad niektorých strukovín alebo ovocia. Je vyrobená z nylonu a pre väčšiu pevnosť a dlhšiu životnosť je zosilnená pridaním 15 % sklených vlákien. Pomerne mohutná a pevná rukoväť je z ABS materiálu a vďaka tomu vydrží aj najväčšie zaťaženie. Pôsobí veľmi elegantne s vložkou z leštenej nerezovej ocele. Naberačka je odolná proti vysokým teplotám až do 230 °C (vybrané silikónové časti až do 250 °C) a tiež proti kyselinám, zafarbeniu i korózii. Neobsahuje BPA ani ftaláty, ochráni prirodzenú chuť potravín a ľahko sa čistí. Môže sa umývať aj v umývačke. Jej použitie je ideálne pre riad s nepriľnavým povrchom. Farba je čierna s červenou aplikáciou, nerezová oceľ na rukoväti.

Náčinie Tefal dokáže
kuchára dostať do ráže. Knedle vám vyloví Tefal lyžica s otvormi.

Riad i náčinie značky Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne nezávadné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium. PFOA (kyselina perfluoro-octaonic-acid), BPA (bisfenol) ani ftaláty.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna
Materiál Plast
Maximálna teplota 230 °C
Vlastnosti Vhodná na nepriľnavý povrch, Vhodná od umývačky, Očko na zavesenie

Rozmery

Šírka 70 mm
Výška 58 mm
Dĺžka 337 mm
Kód:  TEFACC11
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K2060314
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04