Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Ingenio lyžica

4,8 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,09 €

Tefal Ingenio lyžica

Kvalitné náčinie Tefal Ingenio predstavuje ideálny doplnok kuchynského vybavenia. Všetky pomôcky sú vyrobené z nylonu, posilneného prídavkom sklených vlákien. Výsledkom je tak veľmi pevný riad s nezvyčajne dlhou životnosťou, ktorý disponuje extrémnou odolnosťou voči vysokým teplotám, kyselinám, zafarbeniu i korózii.

Lyžica Tefal Ingenio je opatrená elegantnou robustnou rukoväťou s vložkou z nerezovej ocele, ktorá zaisťuje pohodlné použitie a vydrží aj to najväčšie zaťaženie. Skvele si rozumie s riadom s nepriľnavým povrchom, na ktorom nezanechá žiadne škrabance, ani iné poškodenia. Po použití je možné lyžicu vložiť do umývačky, ktorá si so zvyškami jedla hravo poradí za vás.

Riad Tefal je zdravotne úplne nezávadný a šetrný k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je pre výrobu kuchynského riadu často využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre zdravie človeka, tak aj pre životné prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna
Materiál Plast
Maximálna teplota 230 °C
Vlastnosti Vhodná na nepriľnavý povrch, Vhodná od umývačky, Očko na zavesenie

Rozmery

Šírka 70 mm
Výška 56 mm
Dĺžka 337 mm
Kód:  TEFACC14
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K2060514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06