Obnoviť stránku

Tefal Ingenio 20cm

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Ingenio 20cm

Hrniec Tefal Ingenio vychádza z konceptu riadu s odnímateľnou rukoväťou, vďaka ktorej sú jednotlivé kusy riadu ľahko skladateľné do seba.Ingenio ide omnoho ďalej za "púhe" varenie.Krok po kroku v sebe obsahuje celý proces prípravy, varenie, uschovanie a servírovanie pokrmu.Smaltovaný vonkajší povrch riadu je vysoko odolný proti poškodeniu a veľmi ľahko sa čistí.To isté platí aj pre vnútorné nepriľnavý povrch Expert Pro, ktorý je navyše vystužený tvrdou keramickou bázou zaisťujúce vysokú trvanlivosť.
O dokonalé vyváženie a optimálne rozloženie teploty sa stará dno Optimal, ktoré zaisťuje maximálne rovnomerné varenie na celej ploche.Oceníte určite i možnosť používania kovového kuchynského riadu a umývanie v umývačke.Hrniec je vyvedený vo vínovej farbe a využijete ho u elektrických sporákov, plynových varičov i sklokeramických dosiek.
Všetky povrchy Tefal sú recyklovateľné.Nepriľnavé riadu Tefal prešlo mnohými testami, ktoré potvrdili, že neobsahuje PFOA (kyselina perfluoroktanová.V žiadnom povrchu Tefal nie je použité olovo ani kadmium.Vďaka tomu si môžete byť istí, že používaním riadu Tefal nepoškodzuje svoje zdravie ani planétu Zem.
Parametre a špecifikácie:
Priemer: 20 cm
Určenie: všetky typy sporákov okrem indukcie
Poznámka: balenie neobsahuje držadlo (predáva sa samostatne)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  EAY6157b
Produktové číslo:  L5273052
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06