Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tefal Grilovacia panvica 26 × 26 cm Character C6824052

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Grilovacia panvica 26 × 26 cm Character C6824052

Vysoko kvalitná grilovacia panvica Tefal Character s rebrovaným povrchom je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Disponuje novým nepriľnavým povrchom Titanium Pro, pevným trojvrstvovým dnom Induction a pohodlnou ergonomickou XXL rukoväťou.

Kvalitný vnútorný nepriľnavý povrch Titanium Pro je obohatený titánom a tvrdou minerálnou bázou. Je vytvrdený patentovaným procesom fúzie. Vyniká zosilnenou vrchnou vrstvou, dlhodobou odolnosťou a vysokou nepriľnavosťou, vďaka ktorej svoje jedlo zaručene nikdy nepripálite. Silné dno Induction s diskom z nerezovej ocele zaisťuje efektívny a rovnomerný rozvod tepla po celej spodnej ploche nádoby a je tiež odolné proti deformáciám. Tým je umožnené používanie aj kovového kuchynského náčinia.  

Nádoba je vybavená indikátorom teploty Thermo-Spot. Ten signalizuje okamih, kedy panvica dosiahne správnu teplotu a vy tak môžete začať s prípravou pokrmu. Nedôjde k nadmernému rozohriatiu dna a výsledky prípravy jedla budú doslova vynikajúce. Thermo-Spot sa skladá z dvoch farebných odtieňov citlivých na zmenu teploty. Pri dosiahnutí ideálnej teploty pre vyprážanie (približne 180 °C) získa indikátor jednoliatu farbu.

Panvica Tefal Character je použiteľná na všetky typy tepelných zdrojov, vrátane indukčnej varnej dosky. Výrobky značky Tefal sú vždy zárukou pohodlného, rýchleho a v neposlednom rade tiež zdravého varenia. Ergonomické rukoväte zaisťujú komfort a zároveň ochranu pred bolestivým popálením. Riad Tefal je navyše zdravotne úplne nezávadný a šetrný k životnému prostrediu. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, ktorá je na výrobu kuchynského riadu často využívaná aj napriek tomu, že je veľmi nebezpečná ako pre človeka, tak aj pre životné prostredie. Budete doslova nadšení kombináciou kvality a priaznivej ceny!

Kľúčové vlastnosti:

  • extra nepriľnavý vnútorný povrch Titanium Pro
  • možnosť použitia kovového kuchynského náčinia
  • silné trojvrstvové dno Induction pre perfektný rozvod tepla
  • ergonomická XXL rukoväť pre maximálne pohodlie
  • zdravé varenie a varenie šetrné k životnému prostrediu
  • možnosť použitia v rúre (do 175 °C)

Parametre a špecifikácia:

Rozmery panvvice:
26 × 26 cm

Farba:
Červená

Vnútorný povrch:
Nepriľnavý, Titanium Pro

Použitie:
Elektrika
Indukcia
Keramika
Plyn
Rúra (maximálna teplota 175 °C)

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 26 cm
Vonkajší priemer dna panvice 19 cm
Výška panvice 3 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý, S prímesou titánu
Materiál Hliník
Vonkajší povrch Nepriľnavý

Typ

Typ Grilovacia

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia, Plyn, Sklokeramika, Elektrina

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Možnosť použitia neostrého kovového náčinia, Vhodné do rúry, Indikátor teploty
Kód:  TEFNP053
Produktové číslo:  C6824052
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11