Obnoviť stránku

Tefal FV4980E0 Smart Protect

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal FV4980E0 Smart Protect

Inteligentná naparovacia žehlička Tefal FV4980E0 Smart Protect disponuje technológiou Smart Technology, ktorá nastaví teplotu a intenzitu pary podľa žehleného materiálu. Vaša bielizeň tak bude v bezpečí. Vynikajúce výsledky žehlenia sa dosiahnu vďaka vysoko klznej žehliacej ploche Durilium AirGlide s aktívnymi otvormi pre výstup pary aj uprostred žehliacej plochy a tiež vďaka vynikajúcemu parnému výkonu. Variabilná para dosahuje 40 g/min a parný ráz 180 g/min, takže pary budete mať vždy dostatok aj na vyrovnanie tých najodolnejších materiálov. Vďaka 2 600 W sa žehlička dokáže nahriať vo veľmi krátkom čase. Aby nedochádzalo k odkvapkávaniu zrazenej pary pri žehlení pri nízkej teplote má žehlička funkciu anti-drip, ktorá zamedzí vzniku škvŕn spôsobených kvapkami. Pre žehlenie najťažších miest, napríklad okolo gombíkov, má žehlička zúženú špičku, ktorá žehlenie týchto miest uľahčuje. Vyššiu bezpečnosť zabezpečí funkcia automatického vypínania po 8 minútach nečinnosti vo vertikálnej polohe a po 5 minútach vo vodorovnej polohe alebo na boku.

Kľúčové vlastnosti naparovacej žehličky Tefal FV4980E0 Smart Protect

  • Automatické nastavenie teploty a pary Smart Technology
  • Parný ráz 180 g/min, variabilná para 40 g/min
  • Objem nádržky na vodu 270 ml
  • Vysoko klzná žehliaca plocha Durilium AirGlide
  • Funkcia automatického vypínania
  • Funkcia anti-drip proti odkvapkávaniu
  • Zoštíhlená špička pre jednoduchšie žehlenie okolo gombíkov
  • Príkon 2 600 W
  • Eco režim s úsporou 20 % energie
  • Vyrobené vo Francúzsku

Automatické nastavenie teploty a pary Smart Protect

Inteligentná technológia Smart Technology za vás rozhodne o správnom nastavení kombinácia teploty a pary na základe žehleného materiálu. Nemusíte sa teda báť, že by ste svoju bielizeň pripálili. Bude v absolútnom bezpečí.

Vysoko klzná žehliaca plocha Durilium AurGlide

Žehliaca doska Durilium AirGlide s najlepšou kĺzavosťou z ponuky Tefal robí žehlenie ľahké a pohodlné. Zároveň je plocha vysoko odolná proti poškriabaniu, takže nemusíte mať strach zo žehlenia oblečenia so zipsami a podobnými prvkami. V doske je vysoký počet aktívnych otvorov pre paru umiestnených v špičke, po stranách a dokonca aj uprostred žehliacej plochy. Tak je zaistená maximálna distribúcia pary.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 600 W
Parný výkon 40 g/min
Parný ráz 180 g/min
Materiál žehliacej plochy Durilium

Farba

Farba Biela, Modrá
Kód:  TEFZN044
Produktové číslo:  FV4980E0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04