Obnoviť stránku

Tefal Forma na biskupský chlebíček 12 × 25 cm EasyGrip

3,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Tefal Forma na biskupský chlebíček 12 × 25 cm EasyGrip

Biskupský chlebíček je obľúbeným vianočným pečivom v USA, ale aj u nás si nájde rady priaznivcov, ktorí si na tomto sladkom pečive radi pochutnajú. Existuje mnoho jeho variantov - s čokoládovou polevou, sypaným cukrom, s kandizovaným ovocím... A ako najjednoduchšie ho pripraviť? S formou na pečenie z kolekcie Tefal EasyGrip budete mať biskupský chlebíček upečený veľmi ľahko. Forma má rad skvelých vlastností ako napríklad nepriľnavý povrch, kvalitný a odolný materiál alebo veľké úchyty na jednoduchú manipuláciu s výrobkom. Forma Tefal EasyGrip je skvelým pomocníkom do kuchyne. 

Kľúčové vlastnosti formy na pečenie na biskupský chlebíček Tefal EasyGrip

  • Forma na pečenie je vyrobená z uhlíkovej ocele
  • Vyniká pevnosťou, odolnosťou a dlhou životnosťou
  • Povrch formy je štruktúrovaný a nepriľnavý
  • Forma na pečenie na biskupský chlebíček Tefal EasyGrip je vhodná na pečenie v rúre do 230 °C
  • Rozmery formy sú 12 × 25 cm

Koniec prilepenému cestu na forme na pečenie

Iste sa vám neraz pri pečení stalo, že sa cesto pripieklo k forme na pečenie a nešlo vybrať. Tohto problému sa však s formou na pečenie Tefal EasyGrip nemusíte báť. Forma disponuje štruktúrovaným nepriľnavým povrchom, vďaka ktorému sa na ňu cesto nelepí a pôjde veľmi ľahko z formy vybrať. S takýmito kuchynskými pomocníkmi je potom pečenie naozaj zábava. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na biskupský chlebíček

Materiál

Materiál Oceľ
Kód:  TEFFO003
Produktové číslo:  J1625344
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18