Obnoviť stránku

Tefal Forma na bábovku 21 cm

4,6 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Tefal Forma na bábovku 21 cm

Prevoňajte si váš domov lahodnou vôňou čerstvo upečenej bábovky. Forma na pečenie Tefal so špeciálnym nelepivým povrchom EasyGrip je zárukou dokonalých výsledkov, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Nádoba je vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele, ktorá sa vyznačuje samými skvelými vlastnosťami. Nielen, že je nezvyčajne pevná a odolná, ale k spokojnosti zákazníkov prispieva určite aj svojou dlhou životnosťou a kvalitou.
Štruktúrovaný povrch formy Tefal dovoľuje ľahké vybratie upečenej dobroty z jej vnútorného priestoru. Už žiadne ďalšie sklamanie z nepodareného vyklopenia vášho sladkého diela! Široké držadlá umiestnené na bokoch nádoby na pečenie sú navyše navrhnuté presne pre vaše dokonalé pohodlie a bezpečnú manipuláciu pri pečení. 


Doplňujúce informácie:
Materiál:
Uhlíková oceľ
Povrch:
Nelepivý povrch Easy Grip
Priemer:
21 cm
Výška:
11 cm



 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na bábovku
Kód:  EAY4002b
Produktové číslo:  J0836854
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09