Obnoviť stránku

Tefal Flavour 28cm H1150654

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Flavour 28cm H1150654

Panvica Tefal Flavour premení vaše varenie v dokonalý zážitok. Táto skvelá panvica je opatrená novým inovatívnym povrchom Resist Plusz liateho hliníka a vyznačuje sa dlhou životnosťou.Riad radu Tefal Flavour vyniká extra odolným nepriľnavým povrchom, vďaka ktorému sa nemusíte obávať akýchkoľvek nepríjemností s pripálenín. Výnimočne silné (5 mm) dno zaistí perfektne rovnomerný rozvod tepla po celej ploche panvice. To urýchli varenie a vy tak ušetríte veľa energie.
Povrch panvice je vysoko odolný nielen voči pripaľovaniu, ale aj voči deformáciám. Ergonomická rukoväť s lesklou chrómovanou časťou umožňuje jednoduchú a pohodlnú manipuláciu s nádobou. Panvica ďalej disponuje indikátorom teploty Thermospot pre úplnú kontrolu pri varení. Tefal Flavour možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov, okrem indukčných, a je možné ju vložiť do rúry vyhriatej na teplotu maximálne 180 ° C. Po použití môžete nádobu vložiť do umývačky, ktoré si so zvyškami jedla hravo poradia za vás.
Riad aj povrchy Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne nezávadné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium ani PFOA (kyselina "perfluoro-octaonic acid"). Budete doslova nadšení kombináciou kvality a priaznivej ceny.
Doplňujúce informácie:
Typ panvy:
Univerzálny
Priemer:
28 cm

Farebné prevedenie:
Čierne
Tepelné zdroje:
Elektrické
Sklokeramické
Plynové

Kód:  EAY6011e
Produktové číslo:  H1150654
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03