Obnoviť stránku

Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096

4,4 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096

Parný generátor TEFAL Express Compact Anti-Calc GV7096 predstavuje ďalší krok v evolúcii procesu žehlenia. Prináša jednoduchší, rýchlejší a efektívnejší spôsob, ako sa s touto nepríjemnou povinnosťou vyrovnať. S jeho pomocou bude žehlenie prechádzkou ružovým sadom a vášmu oblečeniu bude poskytnutá tá najlepšia starostlivosť. Základom úspechu je žehliaca plocha Ultragliss Diffusion, poskytujúca najvyšší kĺzavosť a pohodlie pri práci.
Unikátny patentovaný odvápňovací systém TEFAL Anti-Calc ponúkne hneď niekoľko výhod - značne predlžuje životnosť parného generátora a zároveň automaticky zachytáva nečistoty z vody. Uľahčuje údržbu a šetrí čas aj pri samotnom procese žehlenia. Voliteľné ekonomické nastavenie pomôže ušetriť až 20 percent energie, čo sa významne prejaví na celkovej spotrebe.

Parný generátor na skúšku

Chcete si všetky funkcie vyskúšať pekne v pokoji domova? Nie je nič jednoduchšie, než využiť aktuálnu akciu, pri ktorej dostanete vybraný parný generátor na celých 100 dní. Keď vás ani po tejto dobe nepresvedčí o svojich kvalitách, tak ho môžete bez problémov vrátiť.
Podrobnejšie informácie získate na stránkach spoločnosti Tefal.

Žehlenie nebolo nikdy jednoduchšie

Vďaka vysokému výkonu dosahuje parný generátor TEFAL Express Compact Anti-Calc GV7096 vždy dokonalé výsledky. Navyše oproti predchádzajúcim generáciám rieši aj jednu z mála slabín týchto zariadení - vďaka rýchlemu nahrievaniu je pripravený na žehlenie v priebehu krátkych dvoch minút. Takisto doplňovanie vody nijako nenaruší samotný proces žehlenia.

Veľmi jednoduché používanie

Medzi ďalšiu veľkú prednosť parného generátora patrí inovovaný Lock systém, ktorý uľahčuje ovládanie a prenášanie prístroja. Ten je doplnený o systém Easy Cord pre ľahkú manipuláciu s prívodnou šnúrou aj parnou hadicou. Zabudnuté nesmie byť ani na tak obľúbené vertikálne naparovanie. TEFAL Express Compact Anti-Calc si vás skrátka získa svojimi schopnosťami a vybavením.
Veľký dôraz je kladený aj na bezpečnosť pri práci a funkcia pre udržanie výkonnosti a predĺženie životnosti parného generátora TEFAL Express Compact Anti-Calc GV7096. Prístroj je preto vybavený kontrolkou prázdnej nádržky, pripravenosti k prevádzke a nutnosti odvápnenia. Vo vnútri prístroja nájdete priestor na uloženie prívodnej šnúry aj parnej hadice. Dĺžka prívodnej šnúry je dostatočných 1,8 metra.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 182 W
Parný výkon 120 g/min

Farba

Farba Biela
Kód:  EAD2012e
Produktové číslo:  GV7096E2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14