Obnoviť stránku

Tefal Easy Pressing 5220

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Easy Pressing 5220

Parný generátor s výkonom pary až 90/min a žehličkou so špeciálnou žehliacou doskou Ultragliss Diffusion, ktorá sa môže pochváliť skutočne vysokú kĺzavosťou.Žehlička disponuje pohodlným držadlom a vertikálnym systémom naparovanie.Bojler s objemom 1 liter je vyrobený z nerezovej ocele.Prístroj umožňuje až 1,5 hodiny nepretržitého žehlenia.Priamo vo vnútri zariadenia sa nachádza aj priestor vyhradený pre uloženie napájacieho kábla a parnej hadice.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Vyšší výkon pary pre rýchlejšie žehlenie Integrovaný systém pre navíjanie kábla a parnej hadice Zjednodušený kontrolný panel Vertikálne naparovanie Generátor pary Bojler z nerez ocele
Príkon:
2320 W
Para:
Až 90 g/min
Tlak pary:
4 bary
Objem bojlera:
1 l
Hmotnosť výrobku:
4,25 kg
Hmotnosť balenia:
5,0 kg
Rozmery balenia:
310 x 285 x 400 mm

Kód:  EAD2011f
Produktové číslo:  GV5220E0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12