Obnoviť stránku

Tefal Easy Grip 29 x 22 cm

4,3 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Easy Grip 29 x 22 cm

Prevoňajte si váš domov lahodnou vôňou čerstvo upečených sladkostí či iných lahôdok. Plech na pečenie Tefal so špeciálnym nepriľnavým povrchom EasyGrip je zárukou dokonalých výsledkov, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Nádoba je vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele, ktorá sa vyznačuje samými skvelými vlastnosťami. Nielenže je nezvyčajne pevná a odolná, ale k spokojnosti zákazníkov prispieva zaiste aj svojou dlhou životnosťou a kvalitou.
Štruktúrovaný povrch plechu Tefal dovoľuje jednoduché vybratie upečenej dobroty z jeho vnútorného priestoru. Už žiadne ďalšie sklamanie z nevydareného vyklopenia vášho kuchárskeho diela! Široké madlá umiestnené na bokoch nádoby na pečenie sú navyše navrhnuté presne pre vaše dokonalé pohodlie a bezpečnú manipuláciu pri pečení.


Doplňujúce informácie:
Materiál:
Uhlíková oceľ
Povrch:
Nepriľnavý povrch Easy Grip
Rozmery:
29 x 22 cm
Rozmery s madlami:
35 x 24 cm
Výška:
4,8 cm




 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hlboký
Kód:  EAY4003g
Produktové číslo:  J1250174
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12