Obnoviť stránku

Tefal Clipso Essential 6l P4424734

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Clipso Essential 6l P4424734

S tlakovým hrncom Tefal Clipso Essential vykúzlite vo vašej kuchyni hotové zázraky! Vďaka svojej unikátnej kombinácii skvelých vlastností je ideálny na každodenné varenie. Vyniká predovšetkým neobvyklou jednoduchosťou, moderným spracovaním. Veľký objem - 6 litrov - dovoľuje prípravu veľkého množstva pokrmov pre celú rodinu aj pre návštevy.

Hrniec je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele (18/10) a vďaka exkluzívne patentovanému systému otvárania/zatvárania sa s ním veľmi ľahko a rýchlo manipuluje dokonca aj za použitia len jednej ruky. Už žiadne boje s otváraním tlakového hrnca! Ergonomické rukoväte dovoľujú pohodlné uchopenie hrnca. Nádoba je vybavená trojvrstvovým sendvičovým dnom. Jednou z týchto vrstiev je hliníkový plát, ktorý sľubuje dokonalé rozloženie tepla na ploche dna a takisto aj pevnosť v priereze. Parný systém umožňuje plynulé nastavenie stupňa uvoľňovania pary.

Tefal myslí tiež aj na vaše maximálne bezpečie - tlakový hrniec disponuje 5 poistkami na ochranu vášho zdravia. Výhodou hrnca Tefal je tiež možnosť nastavenia múdreho časovača, ktorý prevezme spoľahlivú kontrolu nad vaším varením a navyše je odolný proti postriekaniu vodou. Po použití je možné jednotlivé časti nádoby vložiť do umývačky, ktoré si so zvyškami jedla hravo poradia za vás. V balení nájdete tiež parný kôš. Na kovové časti výrobku sa vzťahuje desaťročná záruka.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Nerezová oceľ

Dno:
Trojvrstvové, sendvičové

Objem:
6 l

Priemer:
24,5 cm

Vhodné pre:
Všetky typy sporákov (vrátane indukcie)

Záruka:
10 rokov (na kovové súčiastky)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tlakový

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  EAY9001t
Produktové číslo:  P4424734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02