Obnoviť stránku

Tefal Clipso 6L P4370761

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Clipso 6L P4370761

Tefal Clipso je tlakový hrniec, vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, s objemom 6 litrov. Vďaka patentovanému systému je možné ho otvárať aj zatvárať pomocou jednej ruky, a tým je manipulácia s ním extrémne jednoduchá. Trojvrstvové dno pripomínajúce sendvič, kedy je do nerezovej ocele zabudovaný hliníkový plát, zabezpečuje dokonalé rozloženie tepla a pevnosť v priereze. Potraviny upravené pomocou tohto hrnca sú uvarené až za 3x kratší čas, než v hrnci normálnom.
Súčasťou balenia je parný kôš s drobnými otvormi na prípravu jedál v pare a brožúra s originálnymi receptami. Na výber máte tiež z dvoch rôznych pozícií varenia: nízky tlak pre zeleninu, ryžu, či zemiaky, alebo tlak vysoký pre mäso a ryby. Hrniec je vybavený 5 poistkami na bezpečné používanie. Po dovarení ho možno ľahko skladovať vďaka sklopnej rukoväti. s

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tlakový

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  EAY9001o
Produktové číslo:  P4370761
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13