Obnoviť stránku

Tefal Ceramic Control Induction 24 cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Ceramic Control Induction 24 cm

Panvica Tefal Ceramic Control Induction so sklenenou pokrievkou premení vaše varenie v dokonalý zážitok. Táto kvalitná panvica s extra silným dnom Induction zaručuje perfektný rozvod tepla a tým tiež rovnomerné varenie. Ergonomická rukoväť zaistí jednoduchú a pohodlnú manipuláciu pri varení.
Keramický povrch panvice je vysoko odolný voči poškriabaniu či inému mechanickému poškodeniu. Dovoľuje tak použitie aj kovového kuchynského náčinia. Jeho ďalšou výhodou je nepriľnavosť, vďaka ktorej môžete variť bez obáv z pripálenia pripravovaných pokrmov. Nepriľnavé povrchy firmy Tefal neobsahujú žiadne toxické látky a sú tak úplne bezpečné ako pre človeka, tak pre životné prostredie.
Panvica Tefal Ceramic Control Induction možno používať na všetkých typoch tepelných zdrojov - Elektrických, plynových, sklokeramických a indukčných. Naviac je opatrená indikátorom teploty Thermo-SpotTM pre úplnú kontrolu varenia. Okrem skvelých vlastností ponúka aj moderné dizajnové spracovanie. Riad Tefal vás zaručene ohromí jedinečnou kombináciou nevšedného vzhľadu, tej najlepšej kvality a priaznivej ceny.
Doplňujúce informácie:
Materiál:
Keramika
Priemer:
24 cm
Tepelné zdroje:
Elektrické
Plynové
Sklokeramické
Indukčné
Kód:  EAY9002s
Produktové číslo:  C9333252
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01