Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Tefal Bread of the World PF611838 + Powermix 500W HB FOOD HT610138

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Bread of the World PF611838 + Powermix 500W HB FOOD HT610138

V tejto kuchynskej sade spájajúcej Bread of the World PF611838 a Powermix 500W HB FOOD HT610138 1600W od značky Tefal si nájdu to svoje aj tí najnáročnejší milovníci varenia. Sada sa stane vašim verným pomocníkom pri príprave takmer akéhokoľvek pokrmu v krátkom časovom intervale a bez náročnej práce.

dokonalá kôrka

S touto pekárňou upečiete aj v pohodlí vašej kuchyne to najlepšie pečivo. Na malom LCD displeji sa zobrazujú všetky dôležité informácie. K dispozícii vám bude celkom 19 programov pre prípravu bagiet, žemlí alebo chlebov. Podľa vašej chuti si môžete ľahko nastaviť až tri rôzne odtiene farby kôrky. Podľa počtu konzumentov tiež možné pripraviť chlieb s hmotnosťou 750 g, 1000 g alebo 1500 g. S funkciou odloženého štartu si môžete naplánovať začiatok prípravy podľa potreby. V neposlednom rade musí byť spomenutá funkcia udržiavania teploty, ktorá udrží pečivo čerstvé a chrumkavé.

kľúčové vlastnosti

  • Na výber je 19 programov
  • Zvoľte si z 3 odtiene kôrky
  • Je možné vybrať z troch hmotností chleba
  • Odložený štart až o 15 hodín
  • Funkcia udržiavanie stálej teploty
  • Skvelý dizajn a jednoduchá údržba

Mixujte podľa potreby

Tento malý a kompaktný pomocník v kuchyni vám pomôže s prípravou vašich obľúbených pokrmov. Zariadenie s príkonom 500 W vám dá možnosť zvoliť si z piatich nastavenie výkonu alebo Turbo módu. Široká sada príslušenstva vám umožní šľahať bielky, pripravovať ťažká cesta či miešať jednotlivé ingrediencie prostredníctvom dvoch šľahacích metiel, dvoch metlí a ponorného mixéra. Súčasťou sady je aj plastová nádoba s objemom 0,6 litra.

kľúčové vlastnosti

  • Príkon celkom 500 W
  • 5 nastavenia + Turbo
  • Široká sada príslušenstva
  • kompaktné rozmery

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Hmotnosť náplne 1 500 g
Kód:  TEFSET05
Produktové číslo:  PF6118
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07