Obnoviť stránku

Tefal Bread and Baguettine PF350138

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal Bread and Baguettine PF350138

Holdujete domácej výrobe potravín? Potom vám doma nemôže chýbať kvalitný pekáreň Tefal Bread and Baguettine PF350138 značky Tefal. Jedná sa o spoľahlivú pekáreň, ktorá ponúka 15 programov (Z toho 3 bezlepkové a 3 fitness programy pre špeciálny chlieb).

Hmotnosť chleba môžete nastaviť na 500 g, 700 g alebo 1000 g . Vďaka 3 nastaviteľným zafarbením kôrky si sami rozhodnete medzi kôrkou svetlú, strednú alebo tmavú. Chcete pri prebudení cítiť vôňu práve dodělaného chleba? S funkciou odloženého štartu až na 15 hodín to nie je problém. Prístroj dokáže udržať teplotu hotového chleba po 1 hodinu. Obsluha je intuitívne, zvládne to každý.

Kompaktné nerezové prevedenie, nádoby na pečenie a hnetacie lopatky majú nepriľnavý povrch . Pekáreň disponuje veľkým prehľadným displejom. Súčasťou balenia je odmerka, lyžica, hák a kniha receptov - 16 receptov od popredného francúzskeho pekára F. Lalose.

Spoločnosť Tefal je celosvetový výrobca nepriľnavého riadu, stala sa svetovou špičkou v elektrických domácich spotrebičoch. Jej cieľom je ponúkať premyslené kvalitné výrobky, ktoré uľahčia varenie a domáce práce. Usiluje o pochopenie potrieb zákazníkov a prináša inovačné riešenia.

Rozmery výrobku:

Hmotnosť: 6,4 kg

Výška: 35,6 cm

Šírka: 31,8 cm

Hĺbka: 40,8 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Čierna

Vlastnosti

Príkon 700 W
Hmotnosť náplne 1 000 g
Počet hákov 1 ks
Kód:  TEFPE001
Produktové číslo:  PF350138
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14