Obnoviť stránku

Tefal ActiFry GH806031

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal ActiFry GH806031

linka

Inovácia v príprave jedál

Tefal ActiFry GH806031 prichádza s najväčšou inováciou v oblasti fritovania. Špičková fritéza pripraví pokrmy z čerstvých potravín aj polotovarov len s 3 % tuku. Stačí použiť jedinú lyžicu oleja. Behom chvíle pripravíte úžasné hranolky, mäso, zeleninu aj omáčky. Nepriľnavá nádoba ponúka kapacitu až 1,2 kilogramov. Čo stačí na obed a prílohu pre celú rodinu. Na smaženie môžete využiť akýkoľvek druh oleja.

Tefal ActiFry
linka
Tefal ActiFry

Ľahká príprava jedál aj čistenie

Oceníte čistú a bezpečnú obsluhu bez úniku nepríjemných pachov. Celý proces môžete pohodlne sledovať cez priehľadné okienko na veku. O rovnomernú prípravu sa stará patentovaná lopatka, ktorá potraviny dôkladne premiešava. Nepriľnavú nádobu, lopatku, veko aj lyžicu na olej možno ľahko vybrať a umyť v umývačke. Inšpiráciou vám bude priložená brožúra s receptami.

Kód:  EAV7024i
Produktové číslo:  GH806031
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19