Obnoviť stránku

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830

4,4 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830

Najrýchlejšie Actifry s príslušenstvom

Moderná fritéza s technológiou Actifry Express je o 30 % rýchlejšia než pôvodný Actifry vďaka silnejšej turbíne na horúci vzduch. Prístroj pracuje s minimálnym množstvom oleja, kedy napr. v 1,5 kg chrumkavých hranolčekov je spotreba iba 1 lyžica oleja, čo sú cca 3 % tuku. Elektronická kontrola teploty zaručuje stabilnejší výkon. Určite oceníte nepriľnavú nádobu, ktorá je vhodná do umývačky riadu. Vďaka priehľadnému veku môžete zase kontrolovať priebeh prípravy pokrmov. Varte zdravo a chutne z čerstvých potravín aj polotovarov s touto praktickou fritézou od známej značky Tefal. Súčasťou balenia je aj brožúra s 12 chutnými receptami.

O 30% rýchlejšie než pôvodné modely Actifry


Viac než len hranolky

S touto fritézou si okrem smažených jedál môžete pripraviť aj mäso, zeleninu a rôzne omáčky. Kapacita nádoby je 1,5 kg, čo vám vystačí na 6 porcií. Určite tiež oceníte možnosť použitia ľubovoľných druhov oleja vrátane nenasýtených pre zdravšiu prípravu jedál. Fritéza je plne automatická s elektronickou reguláciou teploty, digitálnym displejom, časovačom a funkciou autostopu. Pokiaľ práve prístroj nepoužívate, tak máte možnosť pre lepšie uskladnenie odňať napájací kábel a pohodlne ho uložiť do priehradky.

Viac než len hranolky
Technológia Actifry

Technológia Actifry

Patentovaná lopatka a unikátne tepelné impulzy, 40 % viac horúceho vzduchu ako pôvodný ActiFry vďaka patentovanej novej vysoko výkonnej turbíne.

Nízka spotreba oleja

Nízka spotreba oleja: 1 lyžica oleja na 1,5 kg hranolčekov (iba 3 % tuku)

Príprava mäsa, zeleniny, omáčok

Možno pripravovať mäso, zeleninu, omáčky

Možnosť umývania v umývačke

Možnosť umývania v umývačke

Parametre a špecifikácia

Typ fritovania

Typ fritovania Horúci vzduch

Funkcie

Funkcie Časovač

Vlastnosti

Príkon 1 550 W
Počet fritovacích košov 1
Vlastnosti Nepriľnavý povrch, Displej
Kód:  TEFFR006
Produktové číslo:  AH951830
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17