Obnoviť stránku

TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410

Doba, kedy svetom hýbu inteligentné zariadenia, si žiada inteligentné meteostanice. Vďaka nim budete mať neustály prehľad nielen o tom, aké je vonku počasie práve teraz, ale aj tom, aké bude. Tieto požiadavky spĺňa aj meteostanica Techno Line Mobile Alerts MA10410. Jej prostredníctvom sa však dozviete nielen informácie o teplote, ale tiež zistíte, aký je vonku tlak a vlhkosť vzduchu. Všetky tieto informácie si následne môžete prezrieť na svojom mobilnom zariadení prostredníctvom aplikácie Mobile Mobile Alerts pre iOS a Android.

Kľúčové vlastnosti

  • Meteostanica zobrazuje teplotu, vlhkosť aj tlak vzduchu
  • Namerané hodnoty sú aktualizované každých 6 minút
  • Vďaka sledovaniu tendencie tlaku vie meteostanica predpovedať pravdepodobný vývoj počasia
  • Predpoveď počasia je zobrazovaná pomocou 3 jednoduchých symbolov
  • Displej navyše ukazuje presný čas, deň aj dátum
  • Rozšírením stanice o modul gateway môžete posielať namerané dáta do svojho inteligentného zariadenia (nie je súčasťou balenia)

Viac ako teplomer

Zariadenie Techno Line Mobile Alerts MA10410 vie merať vonkajšiu aj vnútornú teplotu každých 6 minút, dostanú sa k vám vždy aktuálne informácie. Funkcie meteostanice však nie sú obmedzené iba na meranie teploty.

Dodávaný senzor zvláda merať aj úroveň vlhkosti vzduchu. Vlhkosť je častou príčinou tvorby plesní v domácnostiach. Tie potom môžu v mnohých prípadoch spôsobiť aj vážne zdravotné komplikácie. Aby ste mohli vzniku plesní predchádzať, je potrebné mať prehľad o úrovni vlhkosti vzduchu u vás doma. Tá by sa mala pohybovať v rozmedzí 45 – 60 %. S touto stanicou budete mať prehľad o tom, kedy je vzduch vo vašej domácnosti príliš vlhký, alebo naopak suchý a podľa toho potom môžete vyvetrať, alebo nastaviť kúrenie.

Spoľahlivá predpoveď vždy po ruke

Táto meteostanica vám dovolí nahliadnuť do budúcnosti stavu počasia. Prístroj dokáže merať aj tlak a ukladať 12-hodinovú históriu tlaku vzduchu. To je dôležité hlavne preto, aby dokázala sledovať pravdepodobné zmeny (tendencia tlaku). Klesajúci tlak znamená daždivo, rastúci zase slnečno. V predpovedi počasia sa zorientujete pomocou 3 jednoduchých symbolov zobrazených na prehľadnom digitálnom displeji. Ten vám tiež ukáže aktuálny čas, deň aj dátum. Rozšírením tejto jednotky o modul gateway Techno Line Mobile Alerts MA 10001 získate možnosť prenosu nameraných údajov do internetovej aplikácie nainštalovanej vo vašom mobilnom zariadení.

Technické parametre:

Rozsah merania vnútornej teploty: -9,9 až +59,9 °C
Rozsah merania vonkajšej teploty: -39,9 až +59,9 °C
Rozsah merania vnútornej vlhkosti vzduchu: 20 – 95 %
Rozsah merania vonkajšej vlhkosti vzduchu: 1 – 99 %
Interval merania: 6 min
Počet senzorov (max.): 1
Rozmery senzora: 38 × 21 × 128 mm
Max. dosah (voľný priestor): 100 m
Hmotnosť: 300 g
Napájanie stanice: 3× batéria AAA (súčasťou balenia)
Napájanie senzora: 2× batéria AA (súčasťou balenia)
Rozmery (základná stanica): 170 × 149 × 34 mm
Prenos signálu: bezdrôtový - 868 MHz
Funkcie meteostanice: vonkajšia teplota, hodiny, vnútorná teplota, vonkajšia aj vnútorná vlhkosť vzduchu, dátum, tlak vzduchu
Druh meteostanice: Internetová meteostanica

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Počasie aktuálne
Použitie Vonkajšia
Kód:  DH832f
Produktové číslo:  4029665010410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03